Ves al contingut principal

El dissabte 29 de juny, busca'ns a la mani en el Fembloc!! 18.30 des de Plaça Universitat

Bolleres indignades, bolleres orgulloses,Feministes radicals desobeïm l'heteropatriarcat


28J feminista: Som a tot arreu !

Lesbianes i trans feministes som avui aquí perquè som a tot arreu. Sempre hi som. Som aquí perquè juntes creem, construïm, reivindiquem i aprofitem la nostra ràbia per inventar relacions lliures de les normes heteropatriarcals i capitalistes.

Som aquí perquè només amb un 28 de juny feminista podrem assolir un alliberament sexual real i unes relacions lliures de dinàmiques de poder. Com molts espais de les nostres vides, alguns contextos gais estan mancats de perspectiva feminista. Aquest fet ens cabreja, ens entristeix i, a més, ens avorreix profundament. Ens trobem amb espais plens de misogínia dins un moviment suposadament “LGTB”, però que sovint acaba repetint esquemes de relació jeràrquica i patriarcal, ignorant les nostres realitats. Aquesta és la nostra lluita i aquest és el nostre espai.

Som aquí perquè volem un 28 de juny reivindicatiu, anticapitalista i radical. Front a la dictadura dels mercats i el gir neofeixista de la política, avui més que mai, és el moment de sortir al carrer i organitzar-nos juntes. Reivindiquem la llibertat de viure les nostres sexualitats, els nostres afectes i desitjos sense passar pel filtre del sistema capitalista. No permetrem que s’especuli i es comercialitzi amb els nostres espais d’oci i de relació. No permetrem que l’alliberament sexual i de gènere sigui un reclam exòtic per al consum. Denunciem l'ofensiva institucional i empresarial que amb el “Gay Pride” preten silenciar les nostres reivindicacions i normalitzar la nostra existència. El 28 de juny no està en venda.

Som aquí perquè estem fartes d’aguantar mirades al metro, de que se’ns prengui sempre per heterosexuals, de que se’ns faci fora de la feina o de tenir por de que ho facin, d’haver de sortir de l’armari unes 10 vegades a la setmana, d’explicar que les lesbianes i trans follem i gaudim del sexe, de saber més coses de sexualitat que la nostra ginecòloga, fartes de l’assetjament diari dels babosos que pretenen reconvertir-nos, de la cara de fàstic de les veïnes i dels insults al carrer.Estem fartes de sentir discursos polítics, religiosos, mèdics i socials que ens ignoren, ens oprimeixen, intenten domesticar-nos i fer-nos creure que estem malaltes.

Som aquí perquè volem viure sense tota aquesta lesbo-trans-fòbia; sense masclisme, ni racisme ni classisme ni desigualtats socials de cap mena. Volem unes relacions nascudes dels nostres desitjos, i cada dia creem l’alternativa amb les nostres vides. Tenim la força, tenim les ganes, tenim la il·lusió i entre totes ho fem possible.

Som aquí i avui som molt visibles. Demà ens trobareu al metro, a la cooperativa de consum, a la feina, als centres socials, a les festes del barri, a la OTG, a les places, a les manifestacions, als bars, als sopars familiars, a l’institut, a la universitat, a l’esplai, a la platja. Però, a moltíssimes de nosaltres, mai ens trobareu a la desfilada de la "Gay Pride".

Lesbianes i trans som a tot arreu
Bolleres indignades, bolleres orgulloses, Feministes radicals desobeïm l'heteropatriarcat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

ocio independiente en barcelona

Llega el otoño 2017 muy independiente
y tenemos ganas de cine y teatro alternativo en Barcelona de contracultura 

Te recomendamos opciones de ocio independiente que quizás no conoces o quizás si, pero nos parecen estupendas:

TEATRO INDEPENDIENTE BARCELONA

Sala "fly hard" teatro independiente
www.salaflyhard.com


CINE INDEPENDIENTE EN BARCELONA
Cine Zumseig Barcelona http://zumzeigcine.coop/es/estrenos/


OCIO ALTERNATIVO VARIADO EN BARCELONA
RAI ART MÚSICA, BAILE, ESCENA, TEATRO, MUSICAL, ETC
http://raiassociacio.org/SÍGUENOS EN:
TWITTER @leslisbcn
FACEBOOK https://www.facebook.com/contraculturabarcelona/