Ves al contingut principal

concert amor a l'art: clara peya i alessio arena 24 juliolDimecres 24 de juliol, a les 21:00h, no facis plans! Tanquem les Entrevistes en Viu d' Amor a l'Art amb un concert de luxe: Alessio Arena & Clara Peya en directe al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern).

Entrada: 9€ + copa de cava o refresc.
Lloc: Museu Europeu d'Art Modern (c/Barra de Ferro, 5)
__________________________________________________

El nou projecte d'Alessio Arena i Clara Peya pren el nom de "Pianíssim". L'estil de la música i arranjaments d'aquests dos autors cavalca entre el pop, la cançó d'autor i el jazz. El format combina la veu sensible i versàtil de l'Alessio Arena amb l'energia de la Clara Peya al piano i la col·laboració de l'Angela Llinares al clarinet i violí. Tot plegat dóna lloc a un projecte que us emocionarà tant pel tipus de repertori com per la qualitat dels músics.

Al concert hi trobareu cançons d'Alessio Arena (Autorretrato de Ciudad Invisible & Bestiari(o) Familiar(e); temes de Clara Peya (Tot aquest silenci & Tot aquest soroll) i versions de grans autors com Silvio Rodríguez o Serrat.

Escolta'ls!

Alessio Arena & Clara Peya - Menuda & Óleo de la mujer con sombrero:

http://vimeo.com/42466418
Alessio Arena & Clara Peya - Una dona que es diu muntanya:

http://www.youtube.com/watch?v=zAefC61KlBI
Alessio Arena & Clara Peya - Així de clar: 

http://www.youtube.com/watch?v=GuGJOlP2ko4

esdeveniment facebook:

https://www.facebook.com/events/257450171053337/

Més info: info@amoralart.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…