Vés al contingut principal

concert amor a l'art: clara peya i alessio arena 24 juliol



Dimecres 24 de juliol, a les 21:00h, no facis plans! Tanquem les Entrevistes en Viu d' Amor a l'Art amb un concert de luxe: Alessio Arena & Clara Peya en directe al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern).

Entrada: 9€ + copa de cava o refresc.
Lloc: Museu Europeu d'Art Modern (c/Barra de Ferro, 5)
__________________________________________________

El nou projecte d'Alessio Arena i Clara Peya pren el nom de "Pianíssim". L'estil de la música i arranjaments d'aquests dos autors cavalca entre el pop, la cançó d'autor i el jazz. El format combina la veu sensible i versàtil de l'Alessio Arena amb l'energia de la Clara Peya al piano i la col·laboració de l'Angela Llinares al clarinet i violí. Tot plegat dóna lloc a un projecte que us emocionarà tant pel tipus de repertori com per la qualitat dels músics.

Al concert hi trobareu cançons d'Alessio Arena (Autorretrato de Ciudad Invisible & Bestiari(o) Familiar(e); temes de Clara Peya (Tot aquest silenci & Tot aquest soroll) i versions de grans autors com Silvio Rodríguez o Serrat.

Escolta'ls!

Alessio Arena & Clara Peya - Menuda & Óleo de la mujer con sombrero:

http://vimeo.com/42466418
Alessio Arena & Clara Peya - Una dona que es diu muntanya:

http://www.youtube.com/watch?v=zAefC61KlBI
Alessio Arena & Clara Peya - Així de clar: 

http://www.youtube.com/watch?v=GuGJOlP2ko4

esdeveniment facebook:

https://www.facebook.com/events/257450171053337/

Més info: info@amoralart.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …