Vés al contingut principal

cinema a la fresca i xerrades a can batllo

Divendres 27 de setembre

21h · Cinema a la fresca : ¿Y ahora, adónde vamos? (2012) 
a la Plaça Pelleria, davant del Bloc Onze
Amb crispetes i entrepans. Bar obert fins les 22h.
‘¿Y ahora adónde vamos?’ narra la determinació sense fissures d’un grup de dones de totes les religions per a protegir a la seva família i al seu poble de les amenaces exteriors. Demostrant un gran enginy, inventant estratègies, unides per una amistat inquebrantable, aquelles dones sols tenen un objectiu: distreure l’atenció dels homes i fer que s’oblidin de la seva còlera i la seva indiferència. Però quan els aconteixements prenen una orientació tràgica, ¿fins a on estaran disposades a arribar per a no perdre els qui encara hi resten?
Imatge en línia 1

Divendres 27 de setembre

des de les 18h · 10é aniversari de la cooperativa Nusos

Aquest 2013 és un any molt important per la cooperativa Nusos. S’esdevenen 10 anys de trajectòria, 10 anys d’aprenentatges, de cooperació i intercanvi, d’experiències i emocions, de fracassos i èxits.

La cooperativa Nusos convida a celebrar-ho tots amb un acte que a banda de la seva part festiva també compta amb una vessant reflexiva i transformadora, de com entenem l’educació i el servei que duen a terme. +info.

18-Xerrades + Tallers · 21.30h Sopar + Concerts
CB NUSOS 27set13

Dissabte 28 de setembre

matí · Treball col·lectiu 
· Magatzem del Bloc Onze
· Espai de la nova impremta de Can Batlló
18h · Xerrada sobre les cooperatives d’habitatge a l’Uruguai + Presentació del projecte de Cooperativa d’Habitatge de Can Batlló
CB cooperatives-habitatge Uruguai 28set13
comissió Difusió
canbatllo.difusio@gmail.com

Plataforma Can Batlló és pel barri

Espai Veïnal Autogestionat de Can Batlló
Com arribar
www.canbatllo.org
Twitter @canbatllo 
Facebook Can Batlló
Bloc Onze de Can Batlló.
c/11 de juny de 2011, entre c/Parcerisa i c/Mossèn Amadeu Oller. 
08014 La Bordeta-Sants-Barcelona.
L1+L5 Plaça Sants i L8 Magòria-La Campana
 (B) 91, 115, D20 i H12.
-- 
----------
PLATAFORMA CAN BATLLÓ ÉS PEL BARRI
- diumenge 29 setembre a les 10h (matí i tarda): Bloc Onze. Acabar els debats pendents de relació Bloc Onze - Projectes
- dilluns 7 octubre a les 19h: assemblea Plataforma
- dissabte 19 octubre: debat conjunt Projectes - Bloc Onze
- dimecres 30 octubre a les 19h assemblea Bloc Onze
Web : www.canbatllo.org
Twitter : www.twitter.com/canbatllo
Facebook : ca-es.facebook.com/canbatllo
Xarxa Som Sants : somsants.net/grup/plcanbatllo

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …