Ves al contingut principal

Jornada de apertura Octubre Trans bcn dissabte 5 15h

El proper dissabte 5 d'octubre de 15 a 1:30 h al CSA Can Vies, c / Jocs Florals 42 L1, L5 Plaça de Sants.
cartel Jornada Apertura
Comencem aquest dissabte dia 5 d'octubre amb una fabulosa Jornada d'obertura a Can Vies a partir de les 15h! Aquest any vam decidir començar fent pinya i trencant el gel, i que millor manera que amb tot un dia per trobar-nos, en diferents formats, pintes, hores i contextos! Presentarem totes les activitats programades durant tot aquest octubre Trans! Que aquest any ja se'ns queda curt l'Octubre i ens allarguem també al novembre!
Les propostes de la jornada ...
15h vermutillo // 17h taller de autogestión del glamur //  19’30h presentación de actividades del octubre trans 2013 // 20’30h cenador // 21’30h karaoke // 22’30h dj’s, vj’s y mucho +
Així que bo, esperem veure-us per allà i compartir un bon inici juntxs!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…