Ves al contingut principal

PLANETA PLOBLENOU concurs curts ràpids 18 octubre mil mirades


MIL MIRADES, el concurs de curtmetratges realitzats en 24 hores al barri del Poblenou, neix com una iniciativa ciutadana, dins del marc de l'acció Públic Poblenou que es realitzarà enguany durant el Festival Escena Poblenou.

Amb una super-8, amb el mòbil, amb una Red One, o amb la handy-cam del teu pare. Amb la veïna, amb la Meryl Streep, amb el Mario Casas, o amb els iaios del casal. Amb diàlegs, un monòleg, tipo The Artist, o a veure què surt. En equip, entre amics, en família, o al teu rollo...

El dia 19 d'octubre no et quedis a casa, fes del carrer el teu plató de cinema! 

Uneix-te a MIRADES i sigues una entre 1000, per participar només heu de consultar les bases i inscriure-us.

3... i Acció!

Inscripció:
correu electrònic amb el títol 
“Concurs Mil Mirades - Planeta Poblenou"
NOM + ADREÇA + TEL
inscripcionsmilmirades@gmail.com

+ info:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…