Vés al contingut principal

Win Wenders Photographs


New York, November 8, 2001 III” © Wim Wenders 2013
Wim Wenders portrait’s


Fundació Sorigué exhibirà una selecció de fotografies panoràmiques d'excepcional format de l'artista Wim Wenders , de Nova York després dels atemptats de l' 11S i de paisatges de Fukushima després del desastre nuclear , per primera vegada a Espanya .

Durant els seus viatges dels últims 20 anys i de forma paral · lela al seu treball cinematogràfic , Wenders sempre ha portat amb si una càmera panoràmica per capturar moments i paisatges que li impactaven . Ara, aquest treball documental es podrà veure a partir del proper mes d'octubre a la Fundació Sorigué de Lleida ( Espanya) que mostrarà per primera vegada fotografies de Wenders a la Zona Zero poc després dels atemptats de l' 11-S, i Fukushima després de la catàstrofe nuclear , en què Wenders condueix la mirada cap al més profund de la civilització o l'abisme del terror .

Es tracta d'imatges inquietants i visualment impactants a través de les quals el cineasta ens mostra la seva visió del món que , com ell mateix afirma , està en constant canvi.

La Fundació Sorigué convida l'espectador a una reflexió sobre la construcció i el renaixement que sorgeix després de la destrucció i desolació plasmada en el treball fotogràfic de Wim Wenders .

La mostra es podrà visitar a la Fundació Sorigué de Lleida ( Alcalde Pujol 2 Bis . Lleida , Espanya ) del 10 d'octubre de 2013 fins al 30 de març de 2014.

catàleg mostra:

http://www.fundacionsorigue.com/web/wp-content/uploads/2013/08/Cataleg-Expo_WIMWENDERS_web.pdf

+ info
Anna Garcia Sagué, responsable Comunicación:
0034 678 789 960 (oficina)
0034 673 700 368 (móvil)
anna.garcia@fundaciosorigue.com
www.fundacionsorigue.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …