Ves al contingut principal

Win Wenders Photographs


New York, November 8, 2001 III” © Wim Wenders 2013
Wim Wenders portrait’s


Fundació Sorigué exhibirà una selecció de fotografies panoràmiques d'excepcional format de l'artista Wim Wenders , de Nova York després dels atemptats de l' 11S i de paisatges de Fukushima després del desastre nuclear , per primera vegada a Espanya .

Durant els seus viatges dels últims 20 anys i de forma paral · lela al seu treball cinematogràfic , Wenders sempre ha portat amb si una càmera panoràmica per capturar moments i paisatges que li impactaven . Ara, aquest treball documental es podrà veure a partir del proper mes d'octubre a la Fundació Sorigué de Lleida ( Espanya) que mostrarà per primera vegada fotografies de Wenders a la Zona Zero poc després dels atemptats de l' 11-S, i Fukushima després de la catàstrofe nuclear , en què Wenders condueix la mirada cap al més profund de la civilització o l'abisme del terror .

Es tracta d'imatges inquietants i visualment impactants a través de les quals el cineasta ens mostra la seva visió del món que , com ell mateix afirma , està en constant canvi.

La Fundació Sorigué convida l'espectador a una reflexió sobre la construcció i el renaixement que sorgeix després de la destrucció i desolació plasmada en el treball fotogràfic de Wim Wenders .

La mostra es podrà visitar a la Fundació Sorigué de Lleida ( Alcalde Pujol 2 Bis . Lleida , Espanya ) del 10 d'octubre de 2013 fins al 30 de març de 2014.

catàleg mostra:

http://www.fundacionsorigue.com/web/wp-content/uploads/2013/08/Cataleg-Expo_WIMWENDERS_web.pdf

+ info
Anna Garcia Sagué, responsable Comunicación:
0034 678 789 960 (oficina)
0034 673 700 368 (móvil)
anna.garcia@fundaciosorigue.com
www.fundacionsorigue.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…