Vés al contingut principal

8 mercat intercanvi sant marti i micro obert dissabte 16 novembre

*reserva de taules i inscripcions micro obert: laxarxavsm@gmail.com
Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Us recordem que aquest proper dia 13 de novembre, com cada segon dimecres de mes, tenim trobada de la Xarxa per tractar, tant temes de la XICS  (Xarxa d' Intercanvi de Coneixements i Serveis), com dels últims detalls d' organització del 8è mercat d' intercanvi + micro obert que tindrà lloc dissabte 16. 

Us esperem a les 19.30h. a la sala 606 (6ena planta) del Centre Cívic Sant Martí. 

Si no pots venir i t' agradaria estar amb nosaltres al mercat donant un cop de mà pots contactar responent aquest correu. Necessitem persones per la taula de recollida solidària d' aliments, per informar als veïns-es del que fem a la Xarxa...també busquem voluntaris-es que puguin portar aquell dia un pastís, o alguna cosa dolç, per oferir a la gent i d' aquesta manera poder financiar petites despeses com fotocòpies i altres materials demanant una aportació voluntària. 


Al C.Cívic Sant Martí es recollirà roba de dilluns 18 al dijous 21 de 10-13.30h. i de 16 a 19.30h. I l' intercanvi de punts serà dissabte 23 de 10 a 14h. 

Per aquesta activitat també demanem persones que vulguin dedicar algunes hores a la recollida de roba. 

Esperem la vostra participació per fer que la Xarxa estigui cada dia més present al barri!! La Xarxa la fem entres tots i totes!! Veïns i veïnes compartint inquietuds i il.lusions amb vosaltres!!

Una abraçada,
Xarxa Comunitària LVSM

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …