Ves al contingut principal

8 mercat intercanvi sant marti i micro obert dissabte 16 novembre

*reserva de taules i inscripcions micro obert: laxarxavsm@gmail.com
Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Us recordem que aquest proper dia 13 de novembre, com cada segon dimecres de mes, tenim trobada de la Xarxa per tractar, tant temes de la XICS  (Xarxa d' Intercanvi de Coneixements i Serveis), com dels últims detalls d' organització del 8è mercat d' intercanvi + micro obert que tindrà lloc dissabte 16. 

Us esperem a les 19.30h. a la sala 606 (6ena planta) del Centre Cívic Sant Martí. 

Si no pots venir i t' agradaria estar amb nosaltres al mercat donant un cop de mà pots contactar responent aquest correu. Necessitem persones per la taula de recollida solidària d' aliments, per informar als veïns-es del que fem a la Xarxa...també busquem voluntaris-es que puguin portar aquell dia un pastís, o alguna cosa dolç, per oferir a la gent i d' aquesta manera poder financiar petites despeses com fotocòpies i altres materials demanant una aportació voluntària. 


Al C.Cívic Sant Martí es recollirà roba de dilluns 18 al dijous 21 de 10-13.30h. i de 16 a 19.30h. I l' intercanvi de punts serà dissabte 23 de 10 a 14h. 

Per aquesta activitat també demanem persones que vulguin dedicar algunes hores a la recollida de roba. 

Esperem la vostra participació per fer que la Xarxa estigui cada dia més present al barri!! La Xarxa la fem entres tots i totes!! Veïns i veïnes compartint inquietuds i il.lusions amb vosaltres!!

Una abraçada,
Xarxa Comunitària LVSM

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…