Vés al contingut principal

DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE CAMINADA DEL GRUP LGTB LA FAGEDA D'EN JORDÀ

PROPOSTA DE CAMINADA PEL NOVEMBRE AL GRUP LGTB LA FAGEDA D'EN JORDÀ
Si busqueu plaça de cotxe o voleu compartir el vostre, el millor és que entreu directament a la discusió a LGTB, clikant l'enllaç
Hola a tots i totes!
Aquí tenim la sortida pel mes de novembre, es tractarà de fer una passejada per la Fageda d'en Jordà un bosc situat dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Aquest bosc creix sobre la colada de lava del volcà del Croscat. El relleu és ondulat, ple de turonets de dimensions variables que és coneixen amb el noms de tossols.
La colada es va moure sobre una zona d'aiguamolls, que van evaporar-se en entrar en contacte amb la lava. El vapor d'aigua es va introduir dins aquesta i deformar la crosta, parcialment solidificada, fins trencar-la. Com a resultat es poden veure diversos bombaments recoberts de fragments de basalt.
La Fageda és un tipus de bosc caducifoli i presenta diferents aspectes segons l'època de l'any. La tardor és especialment atraient per la gamma de colors rogencs i daurats de les fulles.
L'itinerari:
Des del Centre d'informació de Can Serra ens endinsarem al bosc i farem un itinerari lliure fàcil d'uns 6,6 km, on podreu gaudir tant de l'interior com dels voltants de la Fageda.
L'aparcament:
Els cotxes els deixarem a l'àrea d'aparcament habilitada que hi ha al Centre d'Informació de Can Serra, sobretot tingueu en compte que per aparcar s'han de pagar 2 € per cotxe (dies festius i caps de setmana). A més, el centre, també conta amb wc i zona de picnic que serà on dinarem.
Heu de venir amb el cafè ja fet, doncs al centre només hi han dues màquines expenedores de refrescos.
Lloc i hora de sortida:
Centre d'Informació de Can Serra.
Ctra. Olot-Santa Pau km. 4
Hora de sortida: 11:00h

Transport:
Pels que sortiu de Barcelona:
Lloc de trobada: Fabra i Puig
Hora: 9:00h
Quan us apunteu aneu diguent des d'on sortiu, si teniu o no cotxe, i si en teniu quantes places disponibles. La gent que no tingui cotxe que es posi en contacte amb qui te places lliures i quedin entesos.
Malauradament si hi ha transport públic per arribar a Olot, però no hi ha cap línia regular per anar a l'àrea d'aparcament :-(
Espero que us animeu perquè és un indret preciós!
Mònica
Nota: Si hi hagués qualsevol actualització ja ho aniré comunicant per aquí mateix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …