Vés al contingut principal

DOCUFÒRUM EL MAESTRO SAHARAHUI CC Sant Martí dimecres 27 19h


Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Com cada darrer dimecres de mes us presentem un nou 
DOCUFÒRUM: 
EL MAESTRO SAHARAHUI
En aquesta ocasió hem fet xarxa amb Movimet per La Pau i la Federació d' Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí. També tindrem la sort de comptar amb la presència del protagonista i adjunt a la direcció del documental Brahim Cheij que compartirà la seva experiència amb nosaltres: Un viatge des dels  campaments de refugiats sahrauís al desert algerià fins a Cuba per completar els seus estudis. (Sinopsis al cartell adjunt). 
Esperem que us sembli interessant i us animeu a participar amb els vostres comentaris al col.loqui posterior. Si no podeu venir us agrairem molt la difusió de l' activitat entre els vostres contactes. 
DIMECRES 27 DE NOVEMBRE 19h. (avancem mitja hora l' horari habitual) A LA SALA D' ACTES DEL CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ. C/ SELVA DE MAR, 215  METRO L2 BAC DE RODA. 
Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que van fer possible el 8è Mercat d' Intercanvi i el Micro Obert malgrat el dia de pluja. 
Fins aviat!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …