Ves al contingut principal

DOCUFÒRUM EL MAESTRO SAHARAHUI CC Sant Martí dimecres 27 19h


Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Com cada darrer dimecres de mes us presentem un nou 
DOCUFÒRUM: 
EL MAESTRO SAHARAHUI
En aquesta ocasió hem fet xarxa amb Movimet per La Pau i la Federació d' Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí. També tindrem la sort de comptar amb la presència del protagonista i adjunt a la direcció del documental Brahim Cheij que compartirà la seva experiència amb nosaltres: Un viatge des dels  campaments de refugiats sahrauís al desert algerià fins a Cuba per completar els seus estudis. (Sinopsis al cartell adjunt). 
Esperem que us sembli interessant i us animeu a participar amb els vostres comentaris al col.loqui posterior. Si no podeu venir us agrairem molt la difusió de l' activitat entre els vostres contactes. 
DIMECRES 27 DE NOVEMBRE 19h. (avancem mitja hora l' horari habitual) A LA SALA D' ACTES DEL CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ. C/ SELVA DE MAR, 215  METRO L2 BAC DE RODA. 
Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que van fer possible el 8è Mercat d' Intercanvi i el Micro Obert malgrat el dia de pluja. 
Fins aviat!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…