Ves al contingut principal
El nou Born Centre Cultural s'encén d'art .


Weart Festival tanca un mes dedicat a l'art ia la subversió , en el recentment inaugurat i emblemàtic espai del Born Centre Cultural . Artistes de tot el món es reuneixen per projectar les seves obres subversives a ritme de New Media Art Barcelona - El dia 6 de novembre a les set de la tarda, El Born Centre Cultural obre les posades a una tarda plena d'art i tecnologia . A la Sala Moragues gaudirem de la disciplina que clausura Weart Festival 2013 , New Media Art Es crearà una Jam sessió audiovisual en la qual participaran Telenoika , Alex Barrachina i Roger Pibernat ( de la Barcelona Laptop Orchestra ) , Sant Taub ( projecte audiovisual ) , els artistes sonors Bistu Ryx i Carlos Edelmiro i entre altres artistes Vj Ovideo i el seu Opendesktop . Els artistes creen en diferents mitjans visuals i sonors , que van des del mapping , l'ús de diversos programari lliures, Circuit Bending , música amb GameBoy , etc . El resultat : un desplegament performàtic de diverses disciplines tecnològiques sincronitzades per l'espontaneïtat i la realització en temps real d'imatges i sons , que ens portaran a ampliar el nostre coneixement . Tindreu a la vostra disposició als artistes mitja hora abans ( 18.30hs . ) D'obrir al públic per tal que pugueu parlar amb ells tranquil · lament. SuverJam és l'últim , el que s'està fent avui en dia en el món de l'experimentació audiovisual , un espectacle que combina art i tecnologia i que no deixaran al públic indiferent. Weart Festival Barcelona és un festival d'art multidisciplinari i independent que se celebra un cop l'any a Barcelona , amb l'objectiu de donar suport i servir de plataforma de difusió als artistes els espais que promouen la cultura . Us enviem la imatge de promoció de l'esdeveniment , el logotip de Weart Festival , així com el dossier on es troba tota la informació , tant d'artistes com de la seva obra . Si teniu qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte. Salutacions , Weart Festival Soledad Arismendi & Mertxe Hernández Directores | W : www.weartfestival.com " Weart Festival Barcelona , una cita imprescindible en el panorama internacional dels festivals d'art" .
WeArt Festival
Soledad Arismendi & Mertxe HernándezDirectoras

“WeArt Festival Barcelona, una cita imprescindible en el panorama internacional de los festivales de arte”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…