Ves al contingut principal
El nou Born Centre Cultural s'encén d'art .


Weart Festival tanca un mes dedicat a l'art ia la subversió , en el recentment inaugurat i emblemàtic espai del Born Centre Cultural . Artistes de tot el món es reuneixen per projectar les seves obres subversives a ritme de New Media Art Barcelona - El dia 6 de novembre a les set de la tarda, El Born Centre Cultural obre les posades a una tarda plena d'art i tecnologia . A la Sala Moragues gaudirem de la disciplina que clausura Weart Festival 2013 , New Media Art Es crearà una Jam sessió audiovisual en la qual participaran Telenoika , Alex Barrachina i Roger Pibernat ( de la Barcelona Laptop Orchestra ) , Sant Taub ( projecte audiovisual ) , els artistes sonors Bistu Ryx i Carlos Edelmiro i entre altres artistes Vj Ovideo i el seu Opendesktop . Els artistes creen en diferents mitjans visuals i sonors , que van des del mapping , l'ús de diversos programari lliures, Circuit Bending , música amb GameBoy , etc . El resultat : un desplegament performàtic de diverses disciplines tecnològiques sincronitzades per l'espontaneïtat i la realització en temps real d'imatges i sons , que ens portaran a ampliar el nostre coneixement . Tindreu a la vostra disposició als artistes mitja hora abans ( 18.30hs . ) D'obrir al públic per tal que pugueu parlar amb ells tranquil · lament. SuverJam és l'últim , el que s'està fent avui en dia en el món de l'experimentació audiovisual , un espectacle que combina art i tecnologia i que no deixaran al públic indiferent. Weart Festival Barcelona és un festival d'art multidisciplinari i independent que se celebra un cop l'any a Barcelona , amb l'objectiu de donar suport i servir de plataforma de difusió als artistes els espais que promouen la cultura . Us enviem la imatge de promoció de l'esdeveniment , el logotip de Weart Festival , així com el dossier on es troba tota la informació , tant d'artistes com de la seva obra . Si teniu qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte. Salutacions , Weart Festival Soledad Arismendi & Mertxe Hernández Directores | W : www.weartfestival.com " Weart Festival Barcelona , una cita imprescindible en el panorama internacional dels festivals d'art" .
WeArt Festival
Soledad Arismendi & Mertxe HernándezDirectoras

“WeArt Festival Barcelona, una cita imprescindible en el panorama internacional de los festivales de arte”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

ocio independiente en barcelona

Llega el otoño 2017 muy independiente
y tenemos ganas de cine y teatro alternativo en Barcelona de contracultura 

Te recomendamos opciones de ocio independiente que quizás no conoces o quizás si, pero nos parecen estupendas:

TEATRO INDEPENDIENTE BARCELONA

Sala "fly hard" teatro independiente
www.salaflyhard.com


CINE INDEPENDIENTE EN BARCELONA
Cine Zumseig Barcelona http://zumzeigcine.coop/es/estrenos/


OCIO ALTERNATIVO VARIADO EN BARCELONA
RAI ART MÚSICA, BAILE, ESCENA, TEATRO, MUSICAL, ETC
http://raiassociacio.org/SÍGUENOS EN:
TWITTER @leslisbcn
FACEBOOK https://www.facebook.com/contraculturabarcelona/