Vés al contingut principal

Infusión flamenca al besòs mar centre civic

*11è Cicle de Flamenc al Besòs 
Centre Cívic Besòs (Barcelona)

>> Agenda<<

Paula Domínguez & Ramon Escalé. Gospel Meets Flamenco.

Divendres 16 de novembre, a les 21:30h. Centre Cívic Besòs

Preu: 8€/6€ anticipada

El Gospel i el Flamenco… Dos móns aparentment llunyans però amb més punts de connexió del que d’entrada podríem suposar: la passió, la força, el lament, la joia, la visceralitat,  l’autenticitat…
Paula Domínguez i Ramon Escalé proposen  barrejar les dues sonoritats potenciant tot allò que les uneix.
Versionant des d’antics spirituals fins a temes del tot contemporanis, aquest projecte neix d’un treball de recerca en les arrels per projectar-se a un mestissatge on els dos móns es complementen i s’enriqueixen.
El gospel i el flamenc poden semblar dos pols oposats en la geografia dels sons, però tenen més proximitat del que en un primer moment es pot creure. El pianista Ramon Escalé i la cantant Paula Domínguez així ho deixen palès en una proposta original, agosarada i carregada d’entusiasme.
La jondura i el soul estableixen a partir dels seu treball, una suggeridora aliança entre la negritud afroamericana i la seductora calidesa d’una veu del sud . El resultat d’aquest mestissatge aconsegueix que el piano de Ramon Escalé i la veu de Paula Domínguez eixamplin encara més els horitzons de la tradició.
Paula Domínguez & Ramon Escalé. Gospel Meets Flamenco.
Divendres 16 de novembre, a les 21:30h.
Preu: 8€/6€ anticipda
(in)fusión flamenca 2013, 11è Cicle de Flamenc al Besòs
Sala d’Actes del Centre Cívic Besòs – Rambla Prim 87-89, Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …