Ves al contingut principal

Infusión flamenca al besòs mar centre civic

*11è Cicle de Flamenc al Besòs 
Centre Cívic Besòs (Barcelona)

>> Agenda<<

Paula Domínguez & Ramon Escalé. Gospel Meets Flamenco.

Divendres 16 de novembre, a les 21:30h. Centre Cívic Besòs

Preu: 8€/6€ anticipada

El Gospel i el Flamenco… Dos móns aparentment llunyans però amb més punts de connexió del que d’entrada podríem suposar: la passió, la força, el lament, la joia, la visceralitat,  l’autenticitat…
Paula Domínguez i Ramon Escalé proposen  barrejar les dues sonoritats potenciant tot allò que les uneix.
Versionant des d’antics spirituals fins a temes del tot contemporanis, aquest projecte neix d’un treball de recerca en les arrels per projectar-se a un mestissatge on els dos móns es complementen i s’enriqueixen.
El gospel i el flamenc poden semblar dos pols oposats en la geografia dels sons, però tenen més proximitat del que en un primer moment es pot creure. El pianista Ramon Escalé i la cantant Paula Domínguez així ho deixen palès en una proposta original, agosarada i carregada d’entusiasme.
La jondura i el soul estableixen a partir dels seu treball, una suggeridora aliança entre la negritud afroamericana i la seductora calidesa d’una veu del sud . El resultat d’aquest mestissatge aconsegueix que el piano de Ramon Escalé i la veu de Paula Domínguez eixamplin encara més els horitzons de la tradició.
Paula Domínguez & Ramon Escalé. Gospel Meets Flamenco.
Divendres 16 de novembre, a les 21:30h.
Preu: 8€/6€ anticipda
(in)fusión flamenca 2013, 11è Cicle de Flamenc al Besòs
Sala d’Actes del Centre Cívic Besòs – Rambla Prim 87-89, Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…