Ves al contingut principal

Soledad Vélez al Heliogabal avui 14/11 22hDijous, 14 de novembre • 22h Soledad Vélez Preu: 6€ Presenta el seu nou llarg Out With Wolves. Sentiment, força, caràcter. “This is folk exorcism in the same way as Nick Cave’s Murder Ballads or PJ Harvey’s Let England Shake“ (Nigel Williamson, Uncut). soledadvelez.bandcamp.com

Soledad Vélez no fa música dolça ni amable . Les seves lletres no s'allarguen més enllà d'unes quantes línies que es repeteixen com un exorcisme amb el cor a la mà . No cal , el que vol dir no està tant en les seves paraules , sinó en com les pronuncia .

Soledad Vélez no canta , udola . Perquè a qui no li surt la vena cánida quan la sent a ' Hug Me' cridar 'Just hug me baby , can be , I'm falling in this highway ', és perquè s'ha convertit en víctima amb la sang gelada . Perquè els esperits de Nina Simone i Diamanda Galás es donen la mà per elevar l'emoció que brolla de la seva gola sota els cops de guitarra pantanosos del seu fidel escuder Jesús de Sants ( antigament en Polar , i actualment també a Sancristóbal ) a ' Unhappy With Crown ' .

I compte , perquè quan sembla que està tranquil · la, que les aigües s'apaivaguen , com a ' Birds ' , en el fons està resant per un últim sospir reposat , en un sinistre però sobri akelarre .
Deixa l'espai just de llum a ' Your say worry , babe ' i el seu meravellós tornada i els seus cors brillants com un raig de sol que es cola en una vella cabana de fusta , entre les escletxes que el corc ha deixat . Però després ve el cant desolat , misteriós , com el Lynch de ' Carretera Perduda ' , crea cercles emocionals indefinibles a ' It Wasn't Me' i torna la incomoditat , el desassossec .
La brutícia de ' Johnnie ' és un cant a la cruesa que adorarien Gallon Drunk , mentre que la final , i que de passada dóna títol al disc , 'Wild Fishing ' sembla un homenatge psicodèlic a Robert Johnson per tancar un disc que ha comptat amb la col · laboració especial de Javier Marcos a la bateria i Carlos Soler Otte als comandaments .
Tots els que sentin les seves composicions sabran que aquesta manera d'obtenir bellesa de la foscor , d'emanar semblant càrrega hipnòtica des d'una nuesa gairebé absoluta , de transmetre sensacions tan turbulentes , és perquè qui el protagonitza coneix l'instintiu i animal de la naturalesa humana , i sap extreure aquest morbós i bell atractiu d'allò més fosc de l'ésser humà .
font: http://www.clubcultura.com/soledad

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…