Vés al contingut principal

expo sala ciutat: Reinventant Barcelona. La ciutat que fan les persones.


Sala del árbol de los deseos (ahora hay más).
Sala del árbol de los deseos (ahora hay más). Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona
zoomSala de la exposición donde se pueden ver las iniciativas de dos distritos y parte de las 'Façanes de Barcelona'.
Sala de la exposición donde se pueden ver las iniciativas de dos distritos y parte de las 'Façanes de Barcelona'. Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona

Edición Impresa

Edición Impresa

Versión en .PDF

Información publicada en lapágina 36 de la sección de cv Gran Barcelona de la edición impresa del día 02 de diciembre de 2013VER ARCHIVO (.PDF)
La mostra vol donar a conèixer l'evolució que està experimentant Barcelona dia a dia , explicar el paper protagonista dels ciutadans i , de passada , donar una mica de bombo al suport de l'Ajuntament a tots aquests projectes .
Un vídeo de benvinguda il · lustra el canvi vertiginós que viu la ciutat a través de 24.000 fotografies capturades per l'artista bielorús Aleksandr Krastov . Una pantalla reuneix els valors que hauria de tenir una Barcelona més humana , més creativa i més participativa . Un gran pla a terra permet descobrir la geografia urbana en tota la seva dimensió . I uns didàctics i colorits plafons recullen les 63 iniciatives socials seleccionades per a la mostra .
MOSTRARI / El repertori és tan variat com la ciutat i la seva gent . Aquí estan l'alberg Inout , els treballadors són discapacitats . La marca Dona Kolors , que comercialitza roba a favor de dones vinculades amb la prostitució . El Pacient expert del CAP de Sagrada Família perquè els malalts s'ajudin uns als altres. Botigues de productes a
Barcelona és una ciutat viva i vibrant. Una ciutat on passen moltes coses. Una ciutat que canvia cada dia, cada hora, cada instant. Perquè Barcelona és l’empenta de la seva gent, la ciutat avança cap a una nova visió més humana, cocreativa i participativa. Per això la Sala Ciutat us convida a descobrir com es reinventa Barcelona a través de les persones.
Del 22 de novembre de 2013 al 10 de gener de 2014
Entrada gratuïta

De dilluns a dissabte, de 15.00 a 20.00 h; diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 h.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …