Ves al contingut principal

expo sala ciutat: Reinventant Barcelona. La ciutat que fan les persones.


Sala del árbol de los deseos (ahora hay más).
Sala del árbol de los deseos (ahora hay más). Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona
zoomSala de la exposición donde se pueden ver las iniciativas de dos distritos y parte de las 'Façanes de Barcelona'.
Sala de la exposición donde se pueden ver las iniciativas de dos distritos y parte de las 'Façanes de Barcelona'. Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona

Edición Impresa

Edición Impresa

Versión en .PDF

Información publicada en lapágina 36 de la sección de cv Gran Barcelona de la edición impresa del día 02 de diciembre de 2013VER ARCHIVO (.PDF)
La mostra vol donar a conèixer l'evolució que està experimentant Barcelona dia a dia , explicar el paper protagonista dels ciutadans i , de passada , donar una mica de bombo al suport de l'Ajuntament a tots aquests projectes .
Un vídeo de benvinguda il · lustra el canvi vertiginós que viu la ciutat a través de 24.000 fotografies capturades per l'artista bielorús Aleksandr Krastov . Una pantalla reuneix els valors que hauria de tenir una Barcelona més humana , més creativa i més participativa . Un gran pla a terra permet descobrir la geografia urbana en tota la seva dimensió . I uns didàctics i colorits plafons recullen les 63 iniciatives socials seleccionades per a la mostra .
MOSTRARI / El repertori és tan variat com la ciutat i la seva gent . Aquí estan l'alberg Inout , els treballadors són discapacitats . La marca Dona Kolors , que comercialitza roba a favor de dones vinculades amb la prostitució . El Pacient expert del CAP de Sagrada Família perquè els malalts s'ajudin uns als altres. Botigues de productes a
Barcelona és una ciutat viva i vibrant. Una ciutat on passen moltes coses. Una ciutat que canvia cada dia, cada hora, cada instant. Perquè Barcelona és l’empenta de la seva gent, la ciutat avança cap a una nova visió més humana, cocreativa i participativa. Per això la Sala Ciutat us convida a descobrir com es reinventa Barcelona a través de les persones.
Del 22 de novembre de 2013 al 10 de gener de 2014
Entrada gratuïta

De dilluns a dissabte, de 15.00 a 20.00 h; diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 h.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…