Ves al contingut principal

docuforum oligopoly alternatives model energètic més just dimecres 29 gener


Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Us proposem un nou DOCUFÒRUM com cada últim dimecres de mes: 
OLIGOPOLY 2. El Imperio eléctrico contra todxs.

El documental aprofundeix en temes com les constants pujades de la factura de la llum, la relació entre la clase política i les companyies elèctriques, la dependència de combustibles fòssils de l' exterior... i ens dóna alternatives reals per caminar cap a un model energètic més just, sostenible i basat en la sobirania ciutadana.

Aquesta activitat ha estat organitzada conjuntament per la Xarxa i l' Observatori Local d' Energia del PEP (Pla d' Energia Partipatiu) que ens podran ampliar la informació i ens explicaran els seus projectes al barri. 

Esperem la vostra participació: 

DIMECRES 29 DE GENER 
19.30h. 
SALA D' ACTES CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ. 
C/ SELVA DE MAR, 215 
METRO L2 BAC DE RODA.

Adjuntem cartell i agraïm la vostra ajuda per fer difusió. Trenqueu la rutina de la setmana i veniu a passar una bona estona entre veïns i veïnes. Ho fem per vosaltres...un espai de trobada per intercanviar opinions, punts de vista...

Xarxa Comunitària LVSM
+ info
 laxarxavsm@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…