Vés al contingut principal

8 de març dia de la dona barcelona

a les 18.30h a Pça Universitat 
 
Manifestació (primer bloc no mixt)


+ info:

@feministesbcn

Maite Fandos i Payà, Tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i Francina Vila i Valls Regidora de Dona i Drets Civils, es complauen a convidar-vos, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a l’acte de lliurament del XXVIII Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany: Fem memòria, les oblidades en la Història, que tindrà lloc el dimecres 5 de març, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, plaça Comercial núm. 12.
En el decurs de l’acte es reconeixerà a Núria Sales i Folch i a l’Encyclopaedia Britannica la labor de visibilització de les dones. Tot seguit es presentarà el llibre Les dones del 1714, de Patrícia Gabancho, i s’inaugurarà l’exposició "Dones del 1714". Al llarg de l’acte actuarà la soprano Isabel Ricciardi di Gaudesi, amb l’acompanyament al piano de Josep Buforn.
Acte de Presentació del Projecte Minerva (el web de les dones creadores de Gràcia).
Dia: divendres 7 de març
Hora: 19:30 h
Lloc: Sala Mezanina, situada al carrer Ramón y Cajal, 2
Coneixerem el web i compartirem una estona amb les creadores de Gràcia. Gaudirem de la poesia, la interpretació, la música, la gastronomia, la pintura i  la dansa que elles ens oferiran.
Acte pensat per mostrar el potencial pluridisciplinar i el dinamisme de les artistes del districte de Gràcia.
Amb la col·laboració d'Imma Colomer (actriu), Olga tragant (ballarina), Alba Tor (música),  Marta M. Bruix (artista platica) i d'altres artistes plàstiques que cedeixen alguna de les seves obres per poder-les exposar.
Acte: Cicle de Cinema D Barcelona 'La Força del Talent': Projecció de la pel·lícula 'La bicicleta verda'.
Dies: Dilluns 17, dimarts 18 i dimecres 19 de març.
Lloc: Cinemes Boliche, Av Diagonal, 508-510
Hora: 20 h
Preu: 3 euros.
Direcció: Haifaa Al Mansour. Aràbia Saudí- Alemanya, 2012.
Wajda és una nena d'onze anys que viu en els suburbis de Riad (Aràbia Saudí) el desig de la qual  és tenir una bicicleta, però en el seu context no està ben vist que les dones en tinguin. El film mostra com els desitjos més innocents esdevenen veritables aspiracions  de llibertat dins d'un sistema totalitari, vist a través de la vitalitat d'una nena que conjuga al mateix temps innocència i valentia.  
Ben cordialment,
Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD)
Regidoria de Dona i Drets Civils
Ajuntament de Barcelona
Camèlies, 36-38
08024 Barcelona
T. 932 85 03 57
cird@bcn.cat
http://www.bcn.cat/dona


Avís Legal: En compliment del que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals a partir de les quals ha rebut aquesta informació formen part del fitxer de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona amb nom “Suport a la no Discriminació i Polítiques d’Igualtat”, amb la finalitat de difondre informacions d’interès referents a les polítiques de dones. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a l'Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona). Pot posar-se en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol observació a l’adreça de correu electrònic cird@bcn.cat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …