Ves al contingut principal

intercanvi de ropa de segona ma DISSABTE 17 MAIG sant marti

intercanvi de ropa de segona ma
DISSABTE 17 DE MAIG D' 11 A 14h. A LA RAMBLETA DAVANT DEL CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ 
C/ SELVA DE MAR, 215  METRO L2 BAC DE RODA.

Per reservar taula (més info al pdf adjunt) ho podeu fer a l' adreça d' aquest correu: laxarxavsm@gmail.com
Si no teniu tants objectes com per omplir una taula veniu amb quatre coses que ja no feu servir, segur que trobeu oportunitats per fer "trueque" i reduir residus. 

La Xarxa col.labora amb el C.Cívic Sant Martí en el Renova la teva Roba un intercanvi de roba per punts (tots els detalls al document adjunt)

RECOLLIDA DE ROBA DEL 12 AL 15 DE MAIG DE 10 A 13h. I DE 16 A 20h.
INTERCANVI DE PUNTS DISSABTE 17 DE MAIG DE 10 A 13h. 

I per últim us recordem que com cada segon dimecres de mes la gent de la Xarxa ens trobem per coordinar activitats i passar un estona entre veïns i veïnes. 
´
DIMECRES 14 DE MAIG A LES 19.30h. A LA SALA 606 (6ena PLANTA) DEL C.CÍVIC SANT MARTÍ 

Necessitem persones que puguin dedicar algunes hores en els horaris de recollida de roba. 
Al mercat d' intercanvi ens agrada oferir alguna cosa dolç a la gent que ens ve a visitar a la paradeta informativa i demanen una aportació voluntària per poder autogestionar les activitats que fem. Agrairem molt si algú ens porta algun pastís cassolà. També ens aniria bé si algú vol compartir alguna habilitat o coneixement fent un taller al mercat. 

Esperem la vostra participació. Ens cal energia veïnal! La Xarxa la fem entre tots i totes.! Volem compartir les nostres inquietuds i il.lusions amb vosaltres. 

                                                        Una abraçada,

                                                                  Xarxa Comunitària LVSM

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…