Ves al contingut principal

22 octubre xerrada barcelona alternatives economia solidaria

Us convidem a la propera xerrada que farem a la Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero:

De la marca Barcelona la Ciutat Comuna : Alternatives urbanes des de l'economia solidàriaEn aquesta xerrada l’Ivan Miró farà un repàs a la ‘marca Barcelona’ i a les alternatives urbanes des de l’economia solidària per assolir la Ciutat Comuna. L’Ivan és sociòleg, soci de la cooperativaLa Ciutat Invisible, investigador en economia cooperativa i membre de la Xarxa d'Economia Solidària. Us adjuntem el cartell i la guia de lectura amb documents relacionats que podeu trobar a la biblioteca.

La xerrada forma part de la programació de la primera edició del Mes de l’Economia Solidària de Catalunya, organitzada per la XES (Xarxa d’Economia Solidària) i que té lloc durant el mes d’octubre de 2014, i que pretén aglutinar les iniciatives d’economia solidària arreu del territori. Per a consultar la resta de la programació del Mes de l’Economia Solidària de Catalunya:http://meses.firaesc.org

Esperem que aquesta xerrada sigui del vostre interès i us agrairem que en feu difusió.


Sergi Draper
bibliotecari

Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero
Galícia, 16. Barcelona 08033
Telf. 93 676 29 68

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…