Ves al contingut principal

lunes 20 octubre 20h mani denuncia mujeres maltratas pl sant jaume

Lunes 20 de octubre, 20h en Plaza San Jaume CONCENTRACION de DENUNCIA de las Mujeres Asesinadas.Organiza  Mujeres Pa'lante y la Plataforma unitària contra les violències de gènere.  Este mes denunciamos la muerte de Gisele, de 50 años, vecina de Santa Eulalia...y hace un año de Nancy Linares, ecuatoriana, de 36 años. Queremos visibilizar especilmente la situacion de vulnerabilidad de mujeres migrantes, con menos redes para salir de la situación..en crear esos espacios andamos...Os esperamos! Si nos dais un cable con la difusión, bienvenidas!

El Aleteo Des-Equilibrado Sábados de 17.30 a 19:00 hrs
Repetición lunes de 13:30 a 15:00
 CONTRABANDA FM 91.4 www.contrabanda.org
   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…