Ves al contingut principal

14 15 noviembre fira economia feminista

Finalment, ja tenim Fira d’Economia Feminista 2014 !!!! 
Una fira que vol ser un espai de trobada on posar en comú, crear i promoure relacions econòmiques feministes. Pensem l’economia en un sentit ampli, com totes aquelles relacions que establim entre nosaltres i amb el medi per  assolir unes vides dignes. Formes de producció, distribució i consum que parteixen de les nostres necessitats i desitjos; relacions de treball que defugen de les desigualtats i les relacions de poder, que es basen en la reciprocitat, la solidaritat i el suport mutu. 
La Fira es celebrarà al Novembre, el divendres 14 (inauguració a les 19,00 amb l'Amaia Pérez Orozco)  i el dissabte 15, a l’espai veïnal autogestionat de Can Batlló, situat a la plaça Pelleria (carrer Constitució, 19, cantonada Mossèn Amadeu Oller), al barri de Sants de Barcelona. El 15 i des de les 11 del matí a les 8 del vespre, la Fira omplirà Can Batlló de tallers, xerrades, debats, presentacions d’experiències i tenderolada de col·lectius i projectes d’economia col·laborativa, informal i cooperativa. Un espai obert a tots i totes per repensar i transformar les nostres relacions econòmiques des dels feminismes.(http://firaeconomiafeminista.wordpress.com/).
Si amb els vostres projectes feministes voleu formar part de la Fira  i/o participar de la Tenderolada us podeu inscriure a la web. TENIU TEMPS FINS AL 5 DE NOVEMBRE

Esperem que us animeu a participar i us demanem un cop de mà amb la difusió i l'autogestió de la fira!
Us hi esperem! 
--
--
Secretaria
Ca la Dona

Ripoll, 25 / 08002 Barcelona
tel. 934127161
www.caladona.org / info@caladona.org
@caladona / facebook: caladona

Desde 1987, un espai de dones i per a dones

*Us informem que les vostres dades consten en un fitxer anomenat `Adreces electròniques´.
Podeu exercir-ne el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-vos a la secretaria de Ca la Dona

Feministes Indignades
Assemblea feminista creada a l'acampada de la Plç. Catalunya i vinculada al moviment 15M

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…