Ves al contingut principal

tango queer barcelona salsa lgtb barcelona

Està de moda ballar, i ara tenim la oportunitat al Poble Sec a la Sala El Rouge cada dimarts per pocs diners fer classes de tango, i si et quedes amb ganes pots anar dimecres a la sala Tinta Roja:

Evento Facebook:


També tenim classes de Salsa per parelles Lgtb al carrer Tamarit cada dilluns de 20 a 21h.


La primera vegada que vaig veure ball per parelles Lgtb va ser a les Olimpiades de 2008 a Barcelona, EuroGames 

Així vaig adornar-me que és bastant recorrent a païssos nòrdics fer classes de ball. 

Vaig anar a Swing Maniacs on fan classes de Swing al barri de Gràcia a unes festes de prova que fan els dimarts al vespre amb la meva cosina i vaig ballar amb 5 nois, feia molt anys que no ballava amb nois i que em deixava dominar, va ser molt extrany per a mi haver de fer cas als nois. Podria apuntar-me a fer de líder que és qui dirigeix el ball, però segurament la majoria de dones heterosexual no voldrien ballar amb mi, penso.

Així seguiré esperant a que facin classes de Swing per lesbianes, que és el ball que a mi m'agrada.

@lutxana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…