Vés al contingut principal

tango queer barcelona salsa lgtb barcelona

Està de moda ballar, i ara tenim la oportunitat al Poble Sec a la Sala El Rouge cada dimarts per pocs diners fer classes de tango, i si et quedes amb ganes pots anar dimecres a la sala Tinta Roja:

Evento Facebook:


També tenim classes de Salsa per parelles Lgtb al carrer Tamarit cada dilluns de 20 a 21h.


La primera vegada que vaig veure ball per parelles Lgtb va ser a les Olimpiades de 2008 a Barcelona, EuroGames 

Així vaig adornar-me que és bastant recorrent a païssos nòrdics fer classes de ball. 

Vaig anar a Swing Maniacs on fan classes de Swing al barri de Gràcia a unes festes de prova que fan els dimarts al vespre amb la meva cosina i vaig ballar amb 5 nois, feia molt anys que no ballava amb nois i que em deixava dominar, va ser molt extrany per a mi haver de fer cas als nois. Podria apuntar-me a fer de líder que és qui dirigeix el ball, però segurament la majoria de dones heterosexual no voldrien ballar amb mi, penso.

Així seguiré esperant a que facin classes de Swing per lesbianes, que és el ball que a mi m'agrada.

@lutxana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …