Ves al contingut principal

docuforum les nostres energies PEP sant marti 25 febrer 19h

Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!
Com sabeu formem part del Pla d' Energia Participatiu, aquí us deixem 2 activitats que organitzem conjuntament: DOCUFÒRUM i la 5a TARONJADA RESILIENT (ens trobem als tarongers darrere de l' Escola Els Porxos a les 11h.) i per últim, si voleu estar al tant del que passa al barri i fer arribar les vostres preguntes, suggeriments... directament al Regidor del Districte i als tècnics i tècniques de l' Ajuntament us recomanem assistir al Consell de Barri.
Ens agradarà molt trobar-nos en algún dels tres events!
                                Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí 
Benvolgudes amigues i benvolguts amics del Pla d'Energia Participatiu!

Aquesta última setmana de febrer tenim dues interessants activitats del PEP que no us heu de perdre. Esperem que us agradin i vulgueu venir!

DOCUFÒRUM


Dimecres 25 de febrer a les 19h al Centre Cívic Sant Martí tenim una nova sessió de docufòrum!

En aquesta ocasió projectarem "Les Nostres Energies", un documental produït per Enginyeria Sense Fronteres i comptarem amb la presència de Raül Cambeiro, voluntari d'aquesta ONG i que ha format part de l'elaboració del documental. 

5a TARONJADA RESILIENT


Dissabte 28 de febrer a les 11h ens trobarem als taronjers a prop de la cantonada C/Concili de Trento amb C/Julián Besteiro.

I després farem un dinar "de traje" a la Plaça Soledad Gustavo aproximadament a les 14h. A més, qui es vulgui quedar farem la melmelada a la tarda!!

Per llepar-se els dits!
A més...

CONSELL DE BARRI El Consell de Barri és l'espai de participació més proper que té el veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del barri. En les seves sessions es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de tots i totes les assistents. Els acords i les propostes dels Consells de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l'Ajuntament per tal que hi donin resposta.

Consell de Barri de Sant Martí de Provençals que tindrà lloc el 
dimarts 24 de febrer del 2015 a les 18:30 hores al Centre Cívic Sant Martí  ( C/ Selva de Mar nº 215 ) amb el següent ordre del dia:
 

 

1ª part

· Explicar seguiment de les obres de Remodelació del C/Selva de Mar des de la Rambla Guipúscoa fins la Gran Via.


2ª part

· Torn obert de paraules.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…