Vés al contingut principal

docuforum les nostres energies PEP sant marti 25 febrer 19h

Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!
Com sabeu formem part del Pla d' Energia Participatiu, aquí us deixem 2 activitats que organitzem conjuntament: DOCUFÒRUM i la 5a TARONJADA RESILIENT (ens trobem als tarongers darrere de l' Escola Els Porxos a les 11h.) i per últim, si voleu estar al tant del que passa al barri i fer arribar les vostres preguntes, suggeriments... directament al Regidor del Districte i als tècnics i tècniques de l' Ajuntament us recomanem assistir al Consell de Barri.
Ens agradarà molt trobar-nos en algún dels tres events!
                                Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí 
Benvolgudes amigues i benvolguts amics del Pla d'Energia Participatiu!

Aquesta última setmana de febrer tenim dues interessants activitats del PEP que no us heu de perdre. Esperem que us agradin i vulgueu venir!

DOCUFÒRUM


Dimecres 25 de febrer a les 19h al Centre Cívic Sant Martí tenim una nova sessió de docufòrum!

En aquesta ocasió projectarem "Les Nostres Energies", un documental produït per Enginyeria Sense Fronteres i comptarem amb la presència de Raül Cambeiro, voluntari d'aquesta ONG i que ha format part de l'elaboració del documental. 

5a TARONJADA RESILIENT


Dissabte 28 de febrer a les 11h ens trobarem als taronjers a prop de la cantonada C/Concili de Trento amb C/Julián Besteiro.

I després farem un dinar "de traje" a la Plaça Soledad Gustavo aproximadament a les 14h. A més, qui es vulgui quedar farem la melmelada a la tarda!!

Per llepar-se els dits!
A més...

CONSELL DE BARRI El Consell de Barri és l'espai de participació més proper que té el veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del barri. En les seves sessions es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de tots i totes les assistents. Els acords i les propostes dels Consells de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l'Ajuntament per tal que hi donin resposta.

Consell de Barri de Sant Martí de Provençals que tindrà lloc el 
dimarts 24 de febrer del 2015 a les 18:30 hores al Centre Cívic Sant Martí  ( C/ Selva de Mar nº 215 ) amb el següent ordre del dia:
 

 

1ª part

· Explicar seguiment de les obres de Remodelació del C/Selva de Mar des de la Rambla Guipúscoa fins la Gran Via.


2ª part

· Torn obert de paraules.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …