Vés al contingut principal

infusión flamenca besos 2015


Amics i amigues, ja és aquí el 13é Cicle de Flamenc al Besòs: (in)fusión flamenca!
Ja podeu consultar totes les activitats a: www.infusionflamenca.cat
#FlamencalBesòs
A les xarxes ens trobaràs rastrejant el hastag #in2015 !

* esdeveniments a facebook:

Per Maruja Limón la seva música és un estat d’ànim, una conversa sobre la vida impossible de contenir.


El seu espectacle es presenta com un trànsit que va des del “cante jondo” fins la rumba més enganxosa, així prenen el pols al seu públic que acaba essent un component més de la formació. Aquesta és la veritable essència del seu espectacle: el present, l’emoció, el ball que no es pot contenir, les palmes que ressonen des del fons de la sala, els “jaleos” inesperats...

Maruja Limón són Esther González i Sheila Quero (cant), Vicky Blum (guitarra i composició) i Eli Fàbregas (percussió i bateria).

[Aquest espectacle es realitzarà amb taquila inversa: s’abonarà la quantitat que cadascú consideri un cop finalitzat el concert]El Rubio és cantant, compositor i guitarrista de Barcelona. Presentarà un espectacle íntim, fresc i alegre... amb un repertori de temes propis que no et deixaran indiferent.


El Rubio (guitarra espanyola i veu principal) anirà acompanyat de Susana Guardia (cors), Luigi (guitarra elèctrica), Manel (percussió) i Uri (baix).

Podreu gaudir del seu espectacle "Sueña en grande" el divendres 23 d'octubre a les 21h al Centre Cívic Besòs.

Sistema d'entrada: Taquilla Inversa!


Des fa anys i conjuntament amb el projecte (in)fusiona’t, la convocatòria de residències de creació artística, s’acullen diferents projectes i companyies musicals i escèniques vinculades al flamenc. 


FlamEnCOnstrucció és una exposició que plasma un reflex d’aquestes experiències i vivències sorgides per l’aposta que hi ha al centre cívic Besòs per donar suport a la creació. 

S’ignaugura el dia 6 a les 20.30h i donarà el tret de sortida a la 13a edició del Cicle de Flamenc del Besòs, (in)fusión flamenca.La cantaoira italiana-americana Tori Sparks, col•laborant amb el trio de flamenc fusió de Barcelona, Calamento, presentant el seu nou àlbum “El Mar”. 


Entre assajos i entre proves i experiments, ha acabat sorgint una bonica barreja que compta amb les influències de blues, rock i folk de Tori, i la atípica visió del flamenc fusió de Calamento

El projecte està format per Tori Sparks (veu i guitarra), Pepe Camacho (guitarra flamenca), El Rubio (guitarra elèctrica), Ramon Vagué (baix) i Xavi García (percussió).

[5€ anticipada / 7 € taquilla al Centre Cívic Besòs]Rosalía, és una jove cantant i compositora de Barcelona, que atrapa amb la veu i presència escènica plena de poder i passió. 


Rosalía ens presentarà un recital de flamenc clàssic acompanyada per Marc López a la guitarra i per Jorge Mesa Valle "El Pirata" i Jacobo Sánchez a les palmes. 

[5€ anticipada / 7 € taquilla al centre cívic Besòs]ETC ETC...

@lutxana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …