Ves al contingut principal

infusión flamenca besos 2015


Amics i amigues, ja és aquí el 13é Cicle de Flamenc al Besòs: (in)fusión flamenca!
Ja podeu consultar totes les activitats a: www.infusionflamenca.cat
#FlamencalBesòs
A les xarxes ens trobaràs rastrejant el hastag #in2015 !

* esdeveniments a facebook:

Per Maruja Limón la seva música és un estat d’ànim, una conversa sobre la vida impossible de contenir.


El seu espectacle es presenta com un trànsit que va des del “cante jondo” fins la rumba més enganxosa, així prenen el pols al seu públic que acaba essent un component més de la formació. Aquesta és la veritable essència del seu espectacle: el present, l’emoció, el ball que no es pot contenir, les palmes que ressonen des del fons de la sala, els “jaleos” inesperats...

Maruja Limón són Esther González i Sheila Quero (cant), Vicky Blum (guitarra i composició) i Eli Fàbregas (percussió i bateria).

[Aquest espectacle es realitzarà amb taquila inversa: s’abonarà la quantitat que cadascú consideri un cop finalitzat el concert]El Rubio és cantant, compositor i guitarrista de Barcelona. Presentarà un espectacle íntim, fresc i alegre... amb un repertori de temes propis que no et deixaran indiferent.


El Rubio (guitarra espanyola i veu principal) anirà acompanyat de Susana Guardia (cors), Luigi (guitarra elèctrica), Manel (percussió) i Uri (baix).

Podreu gaudir del seu espectacle "Sueña en grande" el divendres 23 d'octubre a les 21h al Centre Cívic Besòs.

Sistema d'entrada: Taquilla Inversa!


Des fa anys i conjuntament amb el projecte (in)fusiona’t, la convocatòria de residències de creació artística, s’acullen diferents projectes i companyies musicals i escèniques vinculades al flamenc. 


FlamEnCOnstrucció és una exposició que plasma un reflex d’aquestes experiències i vivències sorgides per l’aposta que hi ha al centre cívic Besòs per donar suport a la creació. 

S’ignaugura el dia 6 a les 20.30h i donarà el tret de sortida a la 13a edició del Cicle de Flamenc del Besòs, (in)fusión flamenca.La cantaoira italiana-americana Tori Sparks, col•laborant amb el trio de flamenc fusió de Barcelona, Calamento, presentant el seu nou àlbum “El Mar”. 


Entre assajos i entre proves i experiments, ha acabat sorgint una bonica barreja que compta amb les influències de blues, rock i folk de Tori, i la atípica visió del flamenc fusió de Calamento

El projecte està format per Tori Sparks (veu i guitarra), Pepe Camacho (guitarra flamenca), El Rubio (guitarra elèctrica), Ramon Vagué (baix) i Xavi García (percussió).

[5€ anticipada / 7 € taquilla al Centre Cívic Besòs]Rosalía, és una jove cantant i compositora de Barcelona, que atrapa amb la veu i presència escènica plena de poder i passió. 


Rosalía ens presentarà un recital de flamenc clàssic acompanyada per Marc López a la guitarra i per Jorge Mesa Valle "El Pirata" i Jacobo Sánchez a les palmes. 

[5€ anticipada / 7 € taquilla al centre cívic Besòs]ETC ETC...

@lutxana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…