infusión flamenca besos 2015


Amics i amigues, ja és aquí el 13é Cicle de Flamenc al Besòs: (in)fusión flamenca!
Ja podeu consultar totes les activitats a: www.infusionflamenca.cat
#FlamencalBesòs
A les xarxes ens trobaràs rastrejant el hastag #in2015 !

* esdeveniments a facebook:

Per Maruja Limón la seva música és un estat d’ànim, una conversa sobre la vida impossible de contenir.


El seu espectacle es presenta com un trànsit que va des del “cante jondo” fins la rumba més enganxosa, així prenen el pols al seu públic que acaba essent un component més de la formació. Aquesta és la veritable essència del seu espectacle: el present, l’emoció, el ball que no es pot contenir, les palmes que ressonen des del fons de la sala, els “jaleos” inesperats...

Maruja Limón són Esther González i Sheila Quero (cant), Vicky Blum (guitarra i composició) i Eli Fàbregas (percussió i bateria).

[Aquest espectacle es realitzarà amb taquila inversa: s’abonarà la quantitat que cadascú consideri un cop finalitzat el concert]



El Rubio és cantant, compositor i guitarrista de Barcelona. Presentarà un espectacle íntim, fresc i alegre... amb un repertori de temes propis que no et deixaran indiferent.


El Rubio (guitarra espanyola i veu principal) anirà acompanyat de Susana Guardia (cors), Luigi (guitarra elèctrica), Manel (percussió) i Uri (baix).

Podreu gaudir del seu espectacle "Sueña en grande" el divendres 23 d'octubre a les 21h al Centre Cívic Besòs.

Sistema d'entrada: Taquilla Inversa!


Des fa anys i conjuntament amb el projecte (in)fusiona’t, la convocatòria de residències de creació artística, s’acullen diferents projectes i companyies musicals i escèniques vinculades al flamenc. 


FlamEnCOnstrucció és una exposició que plasma un reflex d’aquestes experiències i vivències sorgides per l’aposta que hi ha al centre cívic Besòs per donar suport a la creació. 

S’ignaugura el dia 6 a les 20.30h i donarà el tret de sortida a la 13a edició del Cicle de Flamenc del Besòs, (in)fusión flamenca.



La cantaoira italiana-americana Tori Sparks, col•laborant amb el trio de flamenc fusió de Barcelona, Calamento, presentant el seu nou àlbum “El Mar”. 


Entre assajos i entre proves i experiments, ha acabat sorgint una bonica barreja que compta amb les influències de blues, rock i folk de Tori, i la atípica visió del flamenc fusió de Calamento

El projecte està format per Tori Sparks (veu i guitarra), Pepe Camacho (guitarra flamenca), El Rubio (guitarra elèctrica), Ramon Vagué (baix) i Xavi García (percussió).

[5€ anticipada / 7 € taquilla al Centre Cívic Besòs]



Rosalía, és una jove cantant i compositora de Barcelona, que atrapa amb la veu i presència escènica plena de poder i passió. 


Rosalía ens presentarà un recital de flamenc clàssic acompanyada per Marc López a la guitarra i per Jorge Mesa Valle "El Pirata" i Jacobo Sánchez a les palmes. 

[5€ anticipada / 7 € taquilla al centre cívic Besòs]



ETC ETC...

@lutxana