Ves al contingut principal

she owl al refudi antiaeri dv 16 octubre sant adria de besos 21h

SHE OWL 

Dv 16 d'octubre  / Refugi Antiaeri  /  Sant Adrià de Besòs  /  21h

Has presenciat mai un concert a l'interior d'un refugi antiaeri? Aquest mes d'octubre tens la possibilitat de descobrir una de les veus més singulars de la música independent europea, en un entorn gairebé fet a mida del seu discurs. She Owl, un duet italià a qui s'ha comparat amb Cat PowerPJ HarveyDead Can Dance o Bat For Lashes, presentarà el seu segon disc al Refugi Antiaeri de Sant Adrià de Besòs de la mà de Brubaker. L'objectiu de l'actuació és doble. D'una banda, reivindicar el refugi com a espai de memòria però també de creació. De l'altra, cercar un escenari singular, aliè als circuits habituals de música en directe i on l'experiència vagi més enllà del fet estrictament musical.

Sobre She Owl:
Boscos encantats, cases fetes d'arbres i els flocs de neu tenyint de blanc el paisatge. Llops que esdevenen persones, bruixes que es reencarnen en mussols i la força de la natura que no s'atura davant de res. Contes de fades salvatges i onírics, recitats per una veu hipnòtica i penetrant. Tambors tribals, un piano que s’endinsa en la boira i tot un arsenal d’instruments antics, exòtics i poc convencionals. Foscor, tendresa i romanticisme en un discurs que fon el folk amb la psicodèlia i els motius neoclàssics. She Owl és el projecte conjunt de Jolanda Moletta i Demian Endian, originaris d’Itàlia i adoptats oficialment per la comunitat musical de San Francisco. Ha estat a la ciutat californiana on han enregistrat els dos discos que tenen publicats a data d’avui, “She Owl” (2013) i “Animal Eye” (2015). Delicada com el vent i aterradora com la naturalesa en estat pur, She Owl és molt més que una espècie en perill d’extinció. És un exemplar únic, genial i irrepetible.


Més informació:

Enllaços: She Owl
Pàgina web  /  Bandcamp  /  Youtube  /  B-Magazine  /  Entrevista
Refugi Antiaeri
Pàgina web

Preu entrada: 
5,00€
Reserves a https://refugiart.wordpress.com/Aforament limitat


 Àlex Falcó Design StudioBrubakerFestival FrescFira de Recursos Pedagògics Musicals
Segueix-nos a      Twitter   |   Facebook   |   Web 
Brubaker noves idees per a la transformació cultural
NAUB1 - Centre de Creació i Difusió Musical de Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Carrer Prat de la Riba, 77 | 08401 Granollers BCN | 93 879 22 95
hola@brubaker.cat | www.brubaker.cat @lutxana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…