Vés al contingut principal

she owl al refudi antiaeri dv 16 octubre sant adria de besos 21h

SHE OWL 

Dv 16 d'octubre  / Refugi Antiaeri  /  Sant Adrià de Besòs  /  21h

Has presenciat mai un concert a l'interior d'un refugi antiaeri? Aquest mes d'octubre tens la possibilitat de descobrir una de les veus més singulars de la música independent europea, en un entorn gairebé fet a mida del seu discurs. She Owl, un duet italià a qui s'ha comparat amb Cat PowerPJ HarveyDead Can Dance o Bat For Lashes, presentarà el seu segon disc al Refugi Antiaeri de Sant Adrià de Besòs de la mà de Brubaker. L'objectiu de l'actuació és doble. D'una banda, reivindicar el refugi com a espai de memòria però també de creació. De l'altra, cercar un escenari singular, aliè als circuits habituals de música en directe i on l'experiència vagi més enllà del fet estrictament musical.

Sobre She Owl:
Boscos encantats, cases fetes d'arbres i els flocs de neu tenyint de blanc el paisatge. Llops que esdevenen persones, bruixes que es reencarnen en mussols i la força de la natura que no s'atura davant de res. Contes de fades salvatges i onírics, recitats per una veu hipnòtica i penetrant. Tambors tribals, un piano que s’endinsa en la boira i tot un arsenal d’instruments antics, exòtics i poc convencionals. Foscor, tendresa i romanticisme en un discurs que fon el folk amb la psicodèlia i els motius neoclàssics. She Owl és el projecte conjunt de Jolanda Moletta i Demian Endian, originaris d’Itàlia i adoptats oficialment per la comunitat musical de San Francisco. Ha estat a la ciutat californiana on han enregistrat els dos discos que tenen publicats a data d’avui, “She Owl” (2013) i “Animal Eye” (2015). Delicada com el vent i aterradora com la naturalesa en estat pur, She Owl és molt més que una espècie en perill d’extinció. És un exemplar únic, genial i irrepetible.


Més informació:

Enllaços: She Owl
Pàgina web  /  Bandcamp  /  Youtube  /  B-Magazine  /  Entrevista
Refugi Antiaeri
Pàgina web

Preu entrada: 
5,00€
Reserves a https://refugiart.wordpress.com/Aforament limitat


 Àlex Falcó Design StudioBrubakerFestival FrescFira de Recursos Pedagògics Musicals
Segueix-nos a      Twitter   |   Facebook   |   Web 
Brubaker noves idees per a la transformació cultural
NAUB1 - Centre de Creació i Difusió Musical de Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Carrer Prat de la Riba, 77 | 08401 Granollers BCN | 93 879 22 95
hola@brubaker.cat | www.brubaker.cat @lutxana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …