concurs d'espots publicitaris que organitza la Fundació Lluita Contra la Sida


Concurs d'espots http://www.donemlacara.org/

Benvinguts al primer concurs d'espots publicitaris que organitza la Fundació Lluita Contra la Sida amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Tothom qui ho vulgui pot participar enviant vídeos sota el lema "Donem la cara per la sida". La temàtica dels espots ha de ser la lluita per la normalització del VIH/sida, contra la discriminació i els prejudicis. L'estil és totalment lliure.
Els vídeos guanyadors els decidirà un jurat d'experts i també hi haurà un premi especial del públic. Podeu llegir més sobre les bases del concurs i els premis a l'apartat EL CONCURS.
CALENDARI
Enviament i recepció de vídeos: des de l'1 de febrer fins al 12 d'abril de 2010 (els vídeos s'aniran publicant a mesura que es rebin). 
Període de votacions: del 14 d'abril al 2 de maig de 2010.
Entrega de premis: setmana del 10 de maig de 2010, data a determinar.
MOLTA SORT!

Queridos amigos,
Os presentamos el primer concurso de espots publicitarios organizado por la Fundación Lucha Contra el Sida con la colaboración del Departamento de Salud de la Generalitat de Cataluña (Programa del Sida). Os animamos a participar enviándonos vuestras propuestas bajo el lema "Demos la cara por el sida". La temática de los espots tiene que ser la lucha por la normalización del VIH/sida, contra la discriminación y los prejuicios. El estilo es totalmente libre.
Los vídeos ganadores serán proclamados por un jurado de expertos y también habrá un premio especial del público. Podéis consultar las bases, el calendario y más información en www.donemlacara.org.
¡MUCHA SUERTE Y GRACIAS!
Datos de contacto:

Gemma Guillén
Responsable de comunicación FLS
T. 638 087 430