PETER PIEK i ORIOL STARDUST, DEL MAIMAI AL NIU I A VIC*

PETER PIEK (L'HOME VINGUT DE BERLIN AMB LA VEU MÉS TENDRE..

before leaving Spain i'm playing two more shows in Cataluna!
tomorrow the 13th at Niu in Barcelone, the 14th in Granollers and the 15th in Vic
i hope to see you! if you like, please invite friends to come
check out this site here for details:
and join me here:


peter
*
A continuació trobareu informació sobre els dos concerts que es duran a terme el pròxim divendres dia 15 d’octubre al centre de Vic. Els dos concerts tenen horaris compatibles, de manera que el públic podrà gaudir de la música des de les 21:30h fins a la matinada. Cadascun dels locals (Jazz Cava i El Gravat) comptarà primer amb un artista o grup català i després amb un artista o grup alemany, sumant entre els dos locals fins a quatre concerts en directe més la posterior sessió de DJ. Tots els concerts tindran l’entrada gratuïta.



PETER PIEK (NOISEDELUXE/DE) + ORIOL STARDUST (CAT)
15 d’octubre de 2010
El Gravat (Vic)
c/. Sant Miquel dels Sants, 19
21:30
Gratuït

Peter Piek:
Des de Leipzig (Alemanya), aquest músic i pintor presentarà les cançons del seu segon disc, “I Paint It on a Wall” (2010), una heterogènia col·lecció de cançons que beuen del folk-rock, el power pop i l'indie de tota la vida. Aquesta visita de Peter Piek es produeix pocs mesos després d’una gira nord-americana que el va portar al prestigiós festival South By Southwest (SXSW) d’Austin, Texas.


Oriol Stardust:
Des de Cardedeu, un exponent de l’escena antifolk autòctona. Ajudat per components de Top Models, s’ha autoeditat un EP que beu de fonts com el power pop o el punk acústic. L'estiu passat va realitzar una gira alemanya que el va portar al festival berlinès Down By The River, on va compartir escenari amb gent com Stanley Brinks, Freschard, Susie Asado, Martha Rose, The Missing Leech o Boo Hoo. La fórmula? Segons diu ell mateix, quatre acords i la puta veritat.


Organitza: Mònica Huertas
*Cartell adjunt



MODERN PETS
 
(P.TRASH/DE) + THE KEBABS (CAT) + THE KEBABS DJ-SET (CAT)
15 d’octubre de 2010
Jazz Cava (Vic)
23:30

Gratuït


Modern Pets:
Grup alemany format per quatre joves que descarreguen tota la seva energia en cançons de punk old school i garage acceleradíssim que amb prou feines arriben als dos minuts de durada, està influït pel punk més primitiu: el dels Angry Samoans, The Adicts o el de tot el moviment del 77 (Buzzcocks, Wire, ...). Des d’un bon principi ells ja avisen que prefereixen tocar en skateparks, cases ocupes o sales d’aforament molt limitat com la Jazz Cava que no pas dalt d’un escenari formal tot deixant ben clar que en els seus concerts els pogos i la bogeria estan assegurats.



The Kebabs:
Els vigatans presentaran les seves cançons de garage i pop lo-fi amb influències que van des dels mítics recopilatoris Nuggets dels anys seixanta fins a la nova onada de la filosofia lo-fi capitanejada per la discogràfica Captured Tracks. Les seves cançons sonen fresques i rabioses, i aquest serà en principi l’últim concert a Vic abans de començar un seguit d’actuacions a Barcelona. Només amb disset anys d’edat, quatre mesos de vida al grup i tres cançons mal gravades al MySpace han aconseguit figurar en el Top 10 de la redacció catalana de la revista Mondo Sonoro i esgotar les entrades en la que va ser la seva primera actuació a Barcelona.
Finalment els membres de The Kebabs oferiran una sessió ballable on punxaran punk old school, garage clàssic i actual, indie-rock, lo-fi i tot allò que els passi pel cap i així allargar la nit de la millor manera possible. S’accepten suggerències a paucristoful@gmail.com.



Organitza: Pau Cristòful
*Fotografies adjuntes