26 de febrer de 2011 2a Fira Gratis a la Floresta (Donar i Rebre)

26 de febrer de 2011
2a Fira Gratis a la Floresta (Donar i Rebre)



Cooperativa de consum, horts comunitaris, un ateneu, botiga gratis, cineclub, dansa dels 5 ritmes, cuina i altres serveis.
L'Ateneu de la Floresta amb el suport d'altres grups convoca a una Fira gratis amb monedes socials, pel dissabte 26 de febrer del 2011.
El lloc de la fira serà al Parc Infantil de la Mimosa, al costat de les pistes. L'horari serà de les 10 a les 17h.  Durant el matí hi haurà xerrada de moneda social, taller de teatre i activitats artístiques, així com un picnic popular preparat amb aliments aportats a la fira.



Aquesta és la segona fira convocada per l'Ateneu, i volem que sigui un gran aconteixemealternatives a la Floresta.
Una visió positiva del futur amb alegria i entusiasme tot promovent l'intercanvi de coneixements enstre els seus participants i el visitants.

Ara és el moment d'engrescar persones per cultivar un hort a la Floresta i sensibilitzar-les respecte al cultiu ecològic i la permacultura.

Convidem a artesans i artesanes, pageses i pagesos, prosumidorxs, cooperativistes i tothom que en vulgui ser partícep a construir unes altres formes d'economia:
- Cooperativa Integral Catalana (CIC), Ecoxarxa del Vallès, Vallès en Transició, Transicionant Iniciatives Comunitaries (TIC). Ara és el moment de començar a posar en pràctica el valors del cultiu ecològic, el contacte físic amb la naturalesa, l'accés a la terra per a persones noves, la promoció de la biodiversitat cuidant la terra com si fos un èsser viu, la creació d'un equip cooperatiu i d'un projecte a llarg termini, la resiliència, el pensament positiu i la co-creació amb entusiasme.
Volem utilitzar la llista [Ateneu.lafloresta] per fer ofertes, demanes i intercanvis d'objectes i serveis que generin un canvi social positiu.
Us hi esperem!

Aniol en Transició

http://marsupi.org/
http://www.fotolog.com/aniolentransicio
691117082 / 934585538