ÒRBITA BÒLIT - Jo veig el que tu no veus! Els nens exploren l'arquitectura. Arquikids. 18-21/04/11 BÒLIT, CENTRE D'ART CONTEMPORANI.GIRONA


ÒRBITA BÒLIT
És una nova línia de treball del Centre d’Art Contemporani de Girona que vol propagar la seva activitat més enllà dels espais expositius habituals, cercant complicitats a la ciutat amb propostes especialment educatives i participatives.
Jo veig el que tu no veus! Els nens exploren l’arquitectura
Taller infantil a càrrec d’Arquikids
OBSERVA IMAGINA CREA I APRÈN QUELCOM NOU: Una aventura per descobrir i investigar mil formes diferents de mirar i entendre la nostra ciutat  i l’entorn on vivim a diari.
Taller dirigit per: Solange Espoille
Adreçat a: nens i nenes de 7 a 12 anys
Dates: del 18 al 21 d’abril de 2011
Horari: 10 - 13 h
Lloc: botiga Zeppelin (plaça Santa Susanna 7, baixos, 17001 Girona)
Activitat gratuïta. Places limitades.
Inscripció prèvia obligatòria: info@bolit.cat / 972427627 ext.4165
Amb aquest taller les nenes i els nens podran participar de tot un seguit d’activitats per explorar la ciutat a través d’accions i exercicis vinculats al disseny, l’arquitectura, el medi ambient i el seu desenvolupament sostenible. Una oportunitat per aprendre, jugar i alhora estimular els sentits, potenciar la imaginació i la creativitat i promoure el treball en equip a través del joc i l’observació.
Arquikids és una organització que ofereix programes i activitats educatives en l’àmbit de l’arquitectura i el disseny a nens i joves de totes les edats, amb una metodologia pedagògica que permet potenciar la capacitat de percebre, entendre i analitzar l’entorn més immediat.
Els resultats del taller podran veure’s exposats a la botiga Zeppelin durant “Girona, temps de flors” del 7 al 15 de maig de 2011.
Consulteu tot el programa de l’activitat a www.bolit.cat
Més informació: