nits d'estiu dimecres 2011 al caixa forum, by the face* video mapping dj jazz

*Tots els dimecres NITS D'ESTIU by the face*
CaixaForum Barcelona, Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 BARCELONA



Inside/Behind: Una acció sobre l'obra de Douglas Gordon
Coreografies de Noelia Liñana i Nicolaas Hamid


Inside/Behid

 A les 20.30 i a les 21.30 h
CADA DIMECRES 

Activitat principal: L'efecte del cinema. Il·lusió, realitat i imatge en moviment. Somni
Inside/Behind: Una acció sobre l'obra de Douglas Gordon
Coreografies de Noelia Liñana i Nicolaas Hamid

Cortines vermelles, reminiscències del cinema clàssic. Algunes imatges en forma de dansa sobre la darrera part del film El tercer home, dirigit per Carol Reed, i el seu joc d'ombres i identitats: un vell begut amb globus d'heli, un gat que llepa una bota, un fugitiu que entra en una claveguera, una gran ombra desproporcionada projectada sobre la paret d'un edifici.

Aquestes ”postals” fan d'inspiració per dur a terme els moviments de dansa, la interacció entre els ballarins i la invitació al públic a participar en l'experiment. El públic és aquest ”tercer home” que Douglas Gordon vol involucrar en l'obra. Aquest pas entre la vetlla i el son de què parla la sinopsi d'Off Screen pot ser, per què no, el pas d'espectador passiu a protagonista de ficció. Per això els ballarins conviden l'espectador a passar a l'altra banda. En una mena de mite de la caverna platònic, l'espectador passa a descobrir què hi ha a l'altra banda alhora que esdevé protagonista d'una ficció que observen la resta d'espectadors.

Les coreografies tindan lloc dins l'exposició «L'efecte del cinema. Il·lusió, realitat i imatge en moviment».
  • Video mapping*  TELENOIKA http://www.telenoika.netENGRANATGES
  • CADA DIMECRES Del 13/07/2011 al 31/08/2011
  • HORARI: A LES 22.30H I A LES 23H*
  • Telenoika*
  • El video mapping és un nou format audiovisual basat en la projecció d’imatges sobre espais arquitectònics. El col·lectiu d’artistes barcelonès Telenoika, referent nacional d’aquest nou format, ens proposa sorpreses, enganys, il·lusions, sensacions, atmosferes, climes, tensió, petites històries en 2 i 3 dimensions, música electrònica, efectes sonors... en un espectacle pels carrers modernistes de CaixaForum*
  • Concert* DIMECRES 13.07.11. 22h
  • DJ Grazzhoppa’s DJ Bigband
  • http://www.myspace.com/djgrazzhoppasdjbigbanBack To Scratch en Back 2 Scratch de
  • 13/07/2011
  • Per primera vegada a Barcelona, aquests 6 DJ i la vocalista de jazz Monique Harcum ens presenten un poderós xou ple de virtuosisme, scratches, turntablism... i molt de hip-hop!