Palau Robert. Nits d'òpera i cinema al jardí


L’òpera Carmen, que es podrà seguir a través d’una pantalla gegant, en directe des del Gran Teatre del Liceu, i la pel·lícula  alemanya Die Fremde són les dues activitats que es fan aquest any, els dies 27 i 28, durant les nits de juliol al Jardí del Palau Robert.
Carmen es representarà el dimecres 27 de juliol a les 22.15 hores. Aquesta òpera és un veritable arquetip del gènere. Innovadora per la seva concepció, té la grandesa que li proporciona una història molt ben travada i la inventiva melòdica, harmònica i instrumental de la seva música.

Cinema al jardí
L’endemà dijous, dia 28, es projectarà al jardí, a les 22.30 h, la versió original subtitulada en català de la pel·lícula  alemanya Die Fremde, dirigida per la directora Feo Aladag, i que va ser Premi Lux’10 del Parlament Europeu.
La cinta narra la història d'Umay, una jove turca nascuda a Alemanya que fuig del seu matrimoni opressiu a Istambul emportant-se el seu fill a Berlín a la cerca d'una vida millor amb la seva família. Però a Alemanya les coses no són més fàcils; a casa seva es troben dividits entre l'amor envers ella i les tradicions.
La projecció es fa amb el suport de l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona.


Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió 
Departament de la Presidència

Passeig de Gràcia, 107 l 08008 Barcelona l Tel. 93 292 12 60 l Fax 93 292 12 70
http://www.gencat.cat/palaurobert