a Almazen Laura Herts, "A Won Woman Show", Divendres 30 de setembre i Dissabte 1 d´Octubre, a les 21h


Estimadissima familia, és per nosaltres un plaer recordar-vos que torna aquesta monstrua a Almazen*
Laura Herts, 
amb les darreres 2 funcions de 
"A Won Woman Show" 
abans de l´estrena a Almazen del seu nou espectacle "The Dark side of The Clown"... 
"A won Woman Show" és un espectacle 100% internacional que captiva a les espectadores d´arreu del món amb el seu humor trepidant!!! 

+  Aquesta vegada no te la pots perdre 
i si ja l´has vist voldràs compartir 
aquesta meravellosa troballa amb els teus!!!!! 

Us esperem el proper divendres 30 de setembre i 
dissabte dia 1 d´octubre a les 21 hores.

Feu les reserves ja!!! gaudireu d´interessants descomptes i no us trobareu sense entrades la mateixa nit de l´espectacle!!!
CICLE VERY IMPORTANT WOMEN presenta:
A Won Woman Show
amb Laura Herts (USA, França) Direcció: Jango Edwards.

Divendres 30 de setembre i Dissabte 1 d´Octubre, a les 21h
Preu taquilla: 12€  / socis i atrapalo: 10 €.
Entrades Anticipades a 8 € per a socis, grups , 
escribint  a : reservas@almazen.net

Sinopsis
Una dona en la plenitud de la vida que intenta ser sempre “la dona que diuen que hauría de ser”. Una dona entusiasmada fins a la paradoxa,que sedueix sense que ho sembli amb la seva ferocitat, la seva tendresa i un humor fora del comú, tot en un espectacle visual i físic. Laura Herts, amb el seu personatge de pallasso-mim completament sonada, ens revela el seu propi món, plé d'observacions i tractat amb la lucidesa d'un “Crazy Man's World”. Ens ofereix la seva visió de les injustícies socials en un moment en què el «contracop» del moviment de les dones és més fort que mai.

Laura Herts
Una boja i electritzant pallassa que va néixer a Georgetown, Washington D.C. al 1966. A la edat de 18 anys, va marxar de viatge pel món i un any més tard va redescubrir una passió de la infantesa, el mim, i va començar a actuar on fòs possible. És a través dels seus shows que la van portar a creuar tota Europa, Israel i els Estats Units, on l´art de fer clown va emergir amb les seves actuacions. Va decidir desenvolupar la combinación del clown, amb el mim i el teatre, per la qual cosa va fer una parada a Bélgica per estudiar a l´escola de Mim-teatre  Lassaad al 1986. Continuant la seva recerca, va arribar a París al 1987 per seguir succesivament els ensenyaments de Jacques Lecoq, de Daniel Stein i de Philippe Gaulier. Enriquida en la experiència d´aprendre i practicar diferents técniques com el teatre físic, el clown, la màscara neutra, teatre-mim de l´objete... i combinat amb "The School of z’a Street", va crear un món de clown-comedia derivat de sí mateixa i de la observación del món exterior que han fet d´ella realmente una “fora de sèrie”. Ha creat varis shows "The Last Tangle In Paradise" al 1992, "Electric Lazy Land" al 1997, "A Won Woman Show" al 2001. Al 2002 va fundar una companyia de "teatre-clown", The Travelling Laughter Association composta per 10 clowns.
Laura ha sigut convidada a festivals, teatres i cabarets per tota Europa i per tot el món. Ha ensenyat a actors, pallass@s, performers i a tot tipus de persones de tot arreu del món des de 1990. 
Més recentment Laura ha actuat i ensenyat amb Jango Edwards.

Almazen
Guifré, 9 baixos. 08001 Barcelona
Facebook: Almazen Barcelona