Qui votar o no votar el 20N?


 Qui votar o no votar el 20N?


Fòrum de reflexió sobre possibles opcions davant les eleccions, per afavorir una decisió ciutadana responsable.

Des de Nova - Innovació Social estem extraient diverses posicions de l'anàlisi de diferents propostes que estan sorgint en les assemblees, comissions i xarxes del 15M. Les hem sintetitzat i convidem a la ciutadania a mostrar les seves preferències i matisos. El resultat d'aquest fòrum serà la base de l'acte del dia 4 d'octubre, a Barcelona: A qui votar o no votar, aquesta és la qüestió en el 15M.

Davant les eleccions generals del 20N, indica el teu posicionament en relació a aquests dos objectius:
 
A. Les eleccions del 20N no són rellevants per al moviment 15M, ja que aquest ha d'anar construint el seu camí de democràcia real i assembleària, no ha de posar esforços ni esperances en les eleccions, amb un sistema electoral injust que afavoreix el bipartidisme.
En el cas que estiguis d'acord amb aquest primer objectiu, clica aquí per indicar el teu grau d'acord amb aquest objectiu i per aportar els teus comentaris i suggeriments.
B. Les eleccions del 20N són una oportunitat per a catalitzar l'expressió de la indignació social davant un sistema polític i electoral que no representa els interessos de la majoria, com un camí més per poder canviar-lo.
En el cas que estiguis d'acord amb el segon objectiu, fes clic aquí per valorar i prioritzar les diferents opcions (13) que consideris més efectives per aconseguir-ho.
Els resultats d’aquest fòrum seran la base de l’acte que celebrarem el dimarts dia 4 d’octubre a Barcelona i que servirà també per presentar-vos les activitats de nova  - innovació social pel curs 2011-2012.

Si voleu venir a l’acte del 4 d’octubre (tant si participeu al fòrum com si no) confirmeu assistència a
info@nova.cat (aforament limitat), posant a l’assumpte del correu CONFIRMACIÓ D’ASSISTÈNCIA DIA 4 D’OCTUBRE.

Acte del dia 4 d’octubre: Presentació de Nova - Innovació Social i Reflexió Opcions 20N

Lloc: Àgora Catalunya. Plaça de Catalunya, 9, 4t, 1a

Hora: 19h