TROBADA CATALANA 15-M. A CA L'AFOU (ANOIA) del 30 a l'1 novembre 2011

TROBADA CATALANA 15-M
TROBADA D'Assembler, de GRUPS DE TREBALL, DE PERSONES.
A CA L'AFOU (ANOIA) del 30 a l'1 novembre 2011

Introducció: perque ENS Volem reunir?



La situació actual on s'evidencia més que mai el segrestos del poder polític en mans dels sistema Econòmic i en el moment en què el Moviment 15m està generant projectes i creacions col · lectives rals, és oportú el retrobament de persones implicades i Unides Pels Següents Principis:


Formem part d'un moviment social, el Nostre funcionament és horitzontal i assembleari, transparent i obert a la participació de Qualsevol persona indignada Amb la situació mundial actual a la qual HEM Arribat per Diferents causes, situació que ENS desagrada i ENS movilitza.


Ens aqueste moment actual la multiplicitat d'assembler i grups de treball que estan actualment funcionant fan difícil la interrelació fluïda i quotidiana entre Tots, des de la multitud de pobles, vil · les i Ciutats, que participem. Coordinar-ens fluidament és un dels Principals Reptes que Tenim com a Moviment a dia d'avui.


S'ha considera't la necessitat d'autoorganització a nivell territorial català, aixi com reflexionar els línies i Estratègies d'actuació de cara al 20N i ALS mesos posteriors. El plantejament de com tractar aquests i d'Altres Objectius queda obert a la participació de les persones assistents.


Per AIXÒ, des de l'assamblea de grups de treball i Comissions de l'15M a Barcelona realitzem la PROPOSTA d'organitzar una Trobada d'àmbit català, per tal de poder-ens Conèixer, compartir Experiències i inquietuds i plantejar la Enginyeria Accions conjuntes per encarar la magnitud dels Esdeveniments que estan succeïnt, especialment paper que fa a la data del 20N, on laimportància del qual Pot arribar a passar ENS Hauries de fertilitzants plantejar els possibilitats d'autoorganització.


On?
La Trobada del Moviment 15m tindria lloc Durant Els dies 30, 31 i 1 de novembre, Amb la jornada prèvia de preparació de l'espai el dia 29 de novembre. El lloc de la trobada seriosa Ca l'Afou, colònia postindustrial, postcapitalista i autogestionada, situada prop de Vallbona d'Anoia, AMB Molt d'espai per poder garantir l'Allotjament de centenars de persones.


(Més informació sobre Ca L'Afou visita aquí https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/groups/14716/calafou-colnia-ecoindustrial-postcapitalista/)


Com?
Estem conformantes el cronograma de les Activitats i temàtiques a tractar en aquestos Jornades assambleària
Per tal de construïr de manera col · lectiva Els continguts a tractar durant la Trobada, és important que Totes els assembler i grups de treball que tinguin Propostes de temes a debatre i compartir en aquests dies de trobada, Facinas arribar els Propostes per Diferents vies:
  
Mail: trobada15mcat@moviments.net
Grup de treball de n-1 Amb el nom de Trobades Catalans https://n-1.cc/pg/groups/846480/trobades-catalanes-15m/
    
     
Per apuntar-vos a la Jornada, us remeten un formulari d'inscripció per tal de poder fertilit una aproximació de les persones assistents: http://.cat/trobada15mcat