Cicle de Cinema a Farrera: Paisatges i retrats, tots els dimecres agost 22h

Bon agost a tothom,

Ja immersos en la nova edició del Curs d'Aproximació al Món de la Veu (amb Mariona Castelar), us anunciem el nou cicle de Cinema d'Agost: Paisatges i retrats.Un any més l'Alejandro Montiel, amb la col·laboració d'en Paco Lloret, proposa un recull històric amb pel·lícules de Robert J. Flaherty (EEUU, 1884-1951) i de Friedrich W. Murnau (Alemanya, 1888- EEUU, 1931). Eguany el cicle ens porta de viatge per terres àrtiques del Canadà (país dels inuïtes) i càlides del sud dels EEUU (Louisiana), per illes del pacífic sud (Samoa, Bora Bora) i de l'atlàntic nord (Aran). És també un viatge en el temps que ens mostra formes de vida ben vives a les primeres dècades del sXX.

Els passis es faran tots els dimecres feiners (1, 8, 22 i 29) al taller de pintura "Pau Alemany" de la Bastida, a les 22:15, amb una introducció de l'Alejandro i, si hi ha ganes, amb debat al final del film. Trobareu en document adjunt tots els detalls del Cicle, i aquí sota el programa:

Programa:


- Dia 1Nanook of the North (Nanook, el esquimal, Robert J. Flaherty, 1922)        Dur. aprox. 65 minutos.
Fragmentos de Moana (Robert J. Flaherty, 1926)                                                   Dur. aprox. 10 minutos (de 77 del total de la versión británica)
- Dia 8Tabu (Tabú, F.W. Murnau, 1931)                                                                Dur. aprox.: 84 minutos
- Dia 22Man of Arán (Hombres de Arán, Robert J. Flaherty,1934)                       Dur. aprox. 76 minutos
- Dia 29Louisina Story (Historia de Luisiana, Robert J. Flaherthy,1948)             Dur. aprox. 78 minutos

Entrada gratuïta, us hi esperem!

-- 

Centre d'Art i Natura
www.farreracan.cat
artinatura@farreracan.cat

 
Amb el suport del Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya

localització

link