DINAR A PLAÇA CATALUNYA 14 DE JULIOLCAT]
14J: Dinar popular i trobada #transversal

Aquest dissabte 14 de juliol, la Comissió Cuina ens convida a un dinar popular a la plaça Catalunya per a iniciar un nou espai en el que la gent de diferents col·lectius i assemblees puguem tenir un punt de reunió i coordinació. Aprofitant l'ocasió, convoquem a una assemblea transversal on poder trobar-nos i posar en comú el treball que estem duent a terme, coordinant esforços per seguir avançant en la lluita.
Aquesta trobada pretén ser el punt de partida per a reflexionar totes juntes i definir estratègies comunes per fer avançar aquest moviment de transformació social que vam iniciar ja fa més d'un any. Així doncs, proposem trobar-nos al dinar popular i tot seguit, començar una assemblea transversal a les 16h.

Començarem amb una roda de presentacions de persones i col·lectius presents per seguir amb un programa obert d'assemblees enfocades principalment a millorar la coordinació i l'estructura assembleària horitzontal i així facilitar els processos de distribució d'informació, circulació de propostes i presa de decisions.

Amb aquests objectius, convoquem a una assemblea preparatòria per estructurar la trobada i preparar ladinamització de l'esdeveniment aquest dijous 12 de juliol a les 19h a la plaça de Catalunya.

[CAST]
14J: Comida popular y encuentro #transversal

Este sábado 14 de julio, la Comisión Cocina nos invita a una comida popular a la plaza Catalunya para iniciar un nuevo espaque la gente de diferentes colectivos y asambleas podamos tener un punto de reunión y coordinación. Aprovechando la ocasión convocamos a una asamblea transversal donde poder encontrarnos y poner en común el trabajo que estamos llevando a cabo, coordinando esfuerzos para seguir avanzando en la lucha.

Es importante aprovechar este encuentro para reflexionar todas juntas y definir estrategias comunes para hacer avanzar este movimiento de transformación social que iniciamos hace más de un año.
Proponemos encontrarnos en la comida popular y a continuación, realizar una asamblea transversal  a las 16h. La iniciaremos con una rueda de presentaciones de personas y colectivos presentes, para seguir con un programa abierto de asambleas enfocadas principalmente a mejorar la coordinación y la estructura asambleariahorizontal para facilitar los procesos de distribución de información, circulación de propuestas y toma de decisiones.

Convocamos a una asamblea preparatoria para estructurar el encuentro y preparar la dinamización del evento este jueves 12 de julio a las 19h en la plaza de Catalunya.