Festa Major al Carrer Guifré (Festa Major del Raval) 12-13-14 de Juliol 2012

Festa Major al Carrer Guifré (Festa Major del Raval) 12-13-14 de Juliol 2012


Un any mes, ALMAZEN, seu de l´ Associació Cultural La Ciutat de les Paraules, dona la benvinguda a l´estiu i tanca la temporada fins a Octubre, compartint amb vosaltres la FESTA MAJOR del nostre carrer.

Ja sabéu que els projectes de la nostra entitat segueixen vius gràcies al vostre incondicional recolçament i volem donar-vos les gràcies per fer possible aquest viver de propostes artístiques en plé cor del Raval. Aquesta és una festa participativa, en la que esperem comptar amb tots vosaltres!!!! Ja ho sabeu: A treure a passejar les vostres millors gal.les estiuenques, delicioses receptes, arts i habilitats vàries sobre l´escenari i sobretot molta energía i estimació, que en aquests moments que corren, són la millor vitamina per a l´ànima!!!.



PROGRAMA:

Dijous 12 de juliol



20h. Carrer Guifré: Inici de la Cercavil.la al Carrer Guifré

Els Capgrossos d´Almazen creat per artistes grans i petits del Raval, sortirán de Cercavil.la amb els gegants Ramón, Lola i la seva filla La Gegantona Quimeta.





Divendres 13 de juliol



12.00 a 14.00h. Carrer Guifré: Guifré Florit

Vestirem el nostre carrer de verd, amb flors, plantes i guirnaldas fetes pels nens, nenes i veïns!!! Mostra de Puntaires. Vermouth amb molt de conte.

12.00 a 1.00h. Carrer Guifré: Terrasseta d´estiu

Vine a prendre quelcom amb nosaltres i t´informarem de totes les activitats que fem!!! Acosta´t i gaudeix d´una tarda-nit d´estiu sota el cor del Raval !!!

21.00h. Carrer Guifré: Jam Session de Contes a la llum del cor

Amb la col.laboració de l´Associació ANIN; les persones interessades en participar, s´han d´inscriure a aula@almazen.net, posant el títol de la història, nom i cognoms del /la narrador/a, tlf. de contacte, i durada del conte (no pot durar més de 10 minuts!!!!)





Dissabte 14 de Juliol 13.00h. Rambla del Raval : “PÁJAROS” de la Cía. Un circo al Sol (Uruguay) Espectacle per a tota la família!!!

Espectacle multidisciplinar de circ, trapezi, teatre, clown, dansa, amb música original. Actors que volen desafiant la gravetat, clowns que emocionen, fent riure i reflexionar al públic que no deixarà de meravellar-se, gaudint d´una proposta escènica increíble. Premiat per “Fondos Concursables para el Fomento Artístico Cultural, Ministerio Educación y Cultura Edición 2010 (gira Uruguay)”.

17.00h. Carrer Guifré: Clown i Circ per a pares i fills

Taller de circ per als nois i noies del Raval a càrrec de “Desastrosus Circus” Vine i aprén de les técniques de circ més divertides: clown, malabars, acrobàcia, trapezi, monocicle, cable i molt més!!!!

20.00h. Carrer Guifré: Concurs de Cuina

Saps fer una especialitat deliciosa que vas aprendre de la teva mare, o un plat exòtic o el millor “gazpacho” del Raval?! Vols ser guanyador de la recepta més bona? Inscriu-te i deixan´s amb un pam de nas amb les teves habilitats gastronòmiques. Enviar nom cuiner/a i tlf. de contacte, títol recepta, ingredïents i manera divertida de presentar-la!!!!

21.00h. Carrer Guifré: Sopar popular al Carrer Guifré

Entre tots montarem una taula llarguíssima perquè porteu les vostres especialitats culinàries i les compartim amb tots els veïns, amics, etc.. i mentre sopem tots junts, hi haurà un escenari amb un micròfon obert, esperant als més valents de la nit…



22.30h. Carrer Guifré: OPEN MIC i Final de Festa

(El millor que ha passat pel nostre espai escènic d´arreu del món ... Catalunya, arreu d´Espanya, França, Anglaterra, USA, Argentina, Chile, Zimbaue....i oberta com cada any també als veïns , socis d´Almazen, associacions i amics del nostre barri)El Micròfon Obert d´Almazen estarà a la teva disposició en un escenari al carrer!!! Aprofita aquesta ocasió per a mostrar el teu talent artístic sobre el nostre escenari: clowns, improvisadors, poetes, cantants, músics, actors, cuiners, contorsionistes, ballarins, mags, mims, narradors, monologuistes, en resum palabristes i altres reis de les pistes. Pots preparar-te una cançó en playback amb els teus amics, un ball, un monòleg, el que vulguis, sempre que no duri més de 10 minuts… (si no, seràs eliminat per la campana) Interessats escriure a: aula@almazen.net .



ACTIVITATS OBERTES I PER A TOTS ELS PÚBLICS !!! Per a més informació i inscripcions, envia un mail a: aula@almazen.net

o truca al Tlf: 664277579