taller de Teatre de les Oprimides i Sexualitat


Teatre de les Oprimides i Sexualitat:
Taller obert el 6 d'octubre
Laboratori continuat del 16 d'octubre al 20 de novembre


6 d’octubre 2012
TALLER obert:  Sexualitat i Poder
Quan? Dissabte 6 d’octubre
On? A Casal Jove Palau Alos
Horari: de 12 a 14h
Inscripcions a: laciranda@gmail.com
Vine si tens curiositat!
Amb la inspiració del Laboratori Madalenas, Teatre de les Oprimides, realitzat a Berlín del 10 al 17 de setembre…. us proposo una sessió de 2h per investigar col·lectivament sobre la nostra sexualitat. 
Concretament per investigar sobre SEXUALITAT I PODER, el poder que tenim a partir de la vivència de la nostra sexualitat i el poder que tenen els altres sobre nosaltres, a partir de la mateixa. 
Una sessió per agafar ganes de seguir investigant col·lectiva i creativament en el Laboratori – Taller sobre Sexualitat que es desenvoluparà del 16 d’octubre al 20 de novembre, al Palau Alos, a través de RAI. Més info tot seguit …

16 octubre – 20 novembre 2012
LABORATORI   Teatre de les oprimides i Sexualitat
Quan? Dimarts 16, 23 i 30 octubre, 6, 13 i 20 de novembre
On? Al Casal de Joves Palau Alòs
Horari: de 18 a 21h
Cost: 65 € les 6 sessions
Formadora: Júlia Sánchez Andreo, La Ciranda
Inscripcions a:  rai-formacio@pangea.org

Es proposa un taller eminentment vivencial que ens permeti reflexionar, actuar i re-crear la nostra sexualitat a través de l’experiència artística.
El Teatre de l’Oprimit ens oferirà els jocs, exercicis i tècniques artístiques per construir noves lectures de la nostra sexualitat. Sobretot a partir de la teoria i la pràctica relacionada amb l’Estètica de les Oprimides.
Investigarem sobre la sexualitat i el poder, sobre la sexualitat i les experiències d’opressió, les prohibicions; però també sobre la sexualitat que desitgem i somiem, plaer amb nosaltres mateixes, en les nostres relacions i per al nostre marc social. 
Investigació, reflexió i acció a partir de recursos creatius, de l'expressió artística per transformar les condicions de la sexualitat, transformant-nos.
Més informació a : 

http://laciranda.wordpress.com/calendario/
http://rai.pangea.org/rai-formacion/