Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada


En el marc de la campanya Fem-lo comú, per la col·lectivització d'AureaSocial, Iniciem el:

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada

S'inicia el cicle de xerrades aquest proper dijous 8 de novembre a les 19h amb la presència de

COS, Cooperativa de Salut

A COS es parteixen dels principis del cooperativisme i de l’autogestió de la salut. Els valors cooperatius d’ajuda mútua, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat hi són a la base de la seva pràctica.
La iniciativa va sorgir de diferents professionals sanitaris que s'uniren per tal de dur a terme una pràctica transversal i no jeràrquica, anant més enllà de sumar els coneixements d'aquests professionals de diverses disciplines, es busca la seva complementació i convivència treballant de manera integrativa, entent que totes les disciplines de la salut —des de les més ortodoxes fins a aquelles que coneixem com a medicines complementàries o naturals—tenen, en el seu origen, elements comuns.
La cooperativa COS integra una plantilla d’homeòpates, naturòpates, osteòpates, terapeutes en medicina general, medicina tradicional xinesa, teràpia familiar sistèmica, fisioteràpia, drenatge limfàtic i reflexologia podal, així com un equip de docents que fan formació per als usuaris en criança, salut infantil, exploració pediàtrica i preparació per a la maternitat.
A més de la pràctica que realitza la cooperativa COS, la voluntat de COS és teixir economia social i solidària i, per això, també formen part de la Xarxa d’Economia Solidària i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Podeu trobar més info de COS a http://www.cos.coop 
Esperem que aquesta sigui una bona oportunitat per conèixer i generar sinèrgies amb altres iniciatives que treballen per l'autogestió de la salut, atenent a la persona com la principal protagonista de les decisions que pugui prendre en relació a la seva pròpia salut i generant relacions horitzontals per a explorar de manera col·lectiva el coneixement sobre la salut.
Us esperem aquest proper dijous a les 19h!
Aureasocial. Fem-lo comú