oncogrrrls Laboratori de dansa i moviment, un trànsit pel càncer de mama


oncogrrrls !!!
Laboratori de dansa i moviment, un trànsit pel càncer de mama

Inici del Laboratori dimecres 21 de novembre

Quan? tots els dimecres de 9’30 a 11h. Vine sempre, o el dia que puguis!!!
On ? CC. Parc Sandaru (c/ Buenaventura Muñoz, 21, L1 Arc de Triomf)
Col·laboració per materials : 15€

Facilitadores: Caro i Marisa (Intervals).
Contacte: intervalsenxarxa@gmail.com
Mòbil: 722 711 618/ 644 315 223


El Laboratori d’Oncogrrls és un espai lúdic on connectar amb els nostres cossos. Amb tècniques de dansa i improvisació treballarem la consciència corporal i la creació col·lectiva per a explorar les transformacions viscudes arrel del trànsit per la malaltia i els seus tractaments.  

Al laboratori investigarem de forma vivencial i incorporada temàtiques relacionades amb la salut i  les polítiques sanitàries, la construcció de la identitat de gènere, la sexualitat, el poder biomèdic i la infantilització del pacient, l’ajustament als canvis corporals... i altres inquietuds que vagin sorgint durant les sessions.  

Durant l’activitat, generarem materials que motivin la reflexió i la creació. Per incorporar dita investigació utlitzarem tècniques de dansa-moviment i de performance, inspirades en la feina dels grups UrBan BUsh Women, Liz Lerman Dance Exchange i d’Anna Halprin, entre d’atres. 

Obert a dones que hagin estat diagnosticades o ho hagin viscut de prop (familiars, membres de xarxes de suport, treballadores de la salut...), així com persones interessades en la temàtica o en la metodologia.


Si voleu participar, escriviu-nos un correu amb les vostres motivacions.

Més informació:
oncogrrrls.wordpress.com
Facebook d’Intervals