Dissabte 23F: Totes al carrer

Dissabte 23F: Totes al carrer!!

Uneix-te a la columna ecologista i pel decreixement! Defensem la terra per viure millor ! Defensem els aliments, l'aigua, la natura per tenir un futur !!!


Des de diferents grups sectorials (educació, sanitat, laboral, antirrepressiu, ecologistes, etc.) i territorials (algunes assemblees de barris i altres llocs) convoquem a la mobilització del 23F a Barcelona amb el lema “Fem-los fora! Juntes podem!” que coincideix amb manifestacions arreu l’estat. Aquesta jornada serà el començament d’una setmana de lluita en la que diversos sectors es mobilitzaran. Hi haurà 3 columnes temàtiques previstes que sortiran de tres llocs diferents per confluir a Plaça Catalunya a les 18:30.


Us convoquem a un front unitari dels moviments ecologistes i pel decreixement. Als moviments antinuclear,  de lluita per la sobirania alimentària, de decreixement, de defensa de l'aigua , antifracking, ambientalistes... a totes les organitzacions i col.lectius que defensem la terra i una societat justa i sostenible.


Hora i lloc : 17 hores a Pl. De Pau Vila, 1 (Metro Barceloneta) , amb la columna de drets socials. Porteu les pancartes de les vostres lluites i el que penseu als vostres col.lectius. Cartell difusió adjunt.

Evidentment tothom està convidat a afegir-se a la que estimi més adient o a organitzar la seva pròpia columna per confluir amb una de les 3 previstes o directament a Plaça Catalunya a les 18h30.
Les 3 columnes són;
  1. Columna Antirrepressiva pels Drets i les Llibertats. Sortirà de Pg de Gràcia amb C/ Casp, lloc on els mossos d’Esquadra van agredir a Ester Quintana (Metro Pg de Gràcia/ Pl. Catalunya). Participen; OjocontuOjo, StopBalesdeGoma, Plataforma Rereguarda En Moviment, Tanquem els CIEs, PapersPerTothom.
  2. Columna pels Drets Socials i els Serveis Públics. Sortirà de Palau de Mar, Pl. De Pau Vila, 1 (Metro Barceloneta). Participen: Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc.
  1. Columna Laboral. Sortirá de Marqués de Campo Sagrado, 22 (Metro Paral.lel). Pariticpen: Plataforma Movistar-Telefònica,
A les 18h30 totes les columnes es trobaran a Pl. Catalunya per continuar la manifestació unitària
Som-hi! Fem-los fora! Juntes podem!!
-- 
Feministes Indignades
Assemblea feminista creada a l'acampada de la Plç. Catalunya i vinculada al moviment 15M
twitter
@feministesbcn
http://twitter.com/#!/feministesbcn