Cicle de cinema feminista / LGBTI /queer

La Fondona i el grup de dones del CSA Can Vies us conviden a a la 2a sessió del cicle de cinema amb temàtica feminista / LGBTI /queer o analitzades des d’aquestes perspectives aquest diumenge 31 de març a les 18.30h al Centre Social Can Vies (C/Jocs Florals, 42)
Es tracta d’un cinefòrum que inclourà xerrada-debat o taller posterior a les pelis. Hi haurà crispetes, pintxos i servei de bar.
 
 


Born In flames (nascut en flames). Sinopsis

Pel·lícula de ciència ficció, rodada el 1983 per Lizzie Borden. Narrada en estil documental explora el racisme, el classisme i l'heterosexisme en uns Estats Units transformats en una Democràcia Socialista.

L'història tracta sobre vàries dones amb diverses perspectives i realitats que mostren exemples de com es manifesta el sexisme en la seva quotidianeïtat. A partir d'aquí, hi hauran plantejaments diferents a l'hora de pensar com fer-hi front optant finalment per l'acció directa i l'auto-organització com a formes lluita, motiu pel qual es crearà l'Exèrcit de dones, grup armat de dones i dissidents sexuals.

Més informació a:

http://www.facebook.com/events/409173832512922/

http://lafondona.wordpress.com/

@lafondona

@somcanvies