Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona abril 2013

Mostra Films Dones

La 21ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, després dels seus vint anys d’activitat, segueix apostant per la promoció i difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general. En la seva 21a edició presentem una sèrie de novetats: la programació s’estendrà al llarg de l’any a través de programes i seus diferents, com a fruit d’un treball col·laboratiu amb d’altres entitats o institucions; s’obriran nous espais monogràfics; es duran a terme tallers creatius i s’inaugurarà un espai on-line.
[ Més informació + Descarrega el programa d'abril]

Programes de La història que el cinema destapa i Cineastes emergents

  • La història que el cinema destapa i Cineastes emergents

Programes organitzats conjuntament amb la SGAE i Fundación Autor

4, 8, 11, 15 i 18 d’abril

La història que el cinema destapa
Quatre films que demostren la implicació de les cineastes de l’Estat espanyol en tots els àmbits de la realitat social, política i econòmica de la nostra història contemporània. Des del present, les seves obres, que seran presentades i interpretades per altres directores, ens ofereixen l’oportunitat de reflexionar entorn a la incidència de les seves pràctiques en les generacions següents.

Cineastes emergents: Cortos en femenino Programa confegit per TRAMA (Coordinadora de muestras y festivales de cine, video y multimedia realizado por mujeres) sorgit de la convocatòria Cortos en femenino. Consisteix en una selecció d’11 curtmetratges (d’un total de 150) realitzada per aquesta coordinadora que, des del 2002, duu a terme una convocatòria anual amb l’objectiu de donar suport i difondre el treball de les noves cineastes. Des de la seva creació, aquest programa es desenvolupa a tots els festivals de cinema de dones de l’Estat i ofereix una visió de conjunt sobre la qualitat, riquesa i diversitat femenina en aquest àmbit creatiu.

web
http://www.mostrafilmsdones.cat/