Xarxes de suport mutu entre dones dimecres 20 de març a caladona 19h

Xarxes de suport mutu entre dones

20 de març a les 19h

Trobada a Ca la Dona

Carrer Ripoll 25

Parlarem de com les dones s'organitzen per superar la crisi i donar-se suport en el dia a dia. Presentarem experiències ja existents d'estalvi cooperatiu, xarxes de cura, menjadors populars, suport entre emprenedores... i pensarem quines de noves podem construir.

Participen: 

Remei Sipi, guineana, membre d'E'waiso Ipola i Jemanjà associació de dones, practica la tontina i participa d'una xarxa de cura de criatures.Fatou Secka, gambiana, presidenta d'Equis (Associació contra la Mutilació Genital Femenina), participa de diverses tontines a Catalunya i dóna formació sobre estalvi financer.Betty Puerto Barrera, colombiana, de l'Organització Femenina Popular, parlarà dels menjadors populars que gestiona l'OFP a Colòmbia coma iniciatives d'acollida de la població afectada pel conflicte armat.Eli Manzano, impulsora de la Comissió de Gènere de Coop57, cooperativa de finances ètiques i solidàriesGuernica Facundo, consultora sobre gènere, emprenedoria i cooperativisme, impulsora de Complementun, participant al projecte de formació per a emprenedores de Calala.Núria Gracia Puigarnay, creadora de NurandCo, assessoria per a emprenedores, forma part de les xarxes Executives on Line i Agima, participa al projecte de formació per a emprenedores de Calala.

I presentarem el projecte "Enxarxant emprenedoria, economia social i solidaritat entre dones" guardonat amb el premi Maria Aurèlia Capmany-8 de març de l'Ajuntament de Barcelona 

Calala - Fondo de MujeresC/Girona 25, principal08010 Barcelona933011793www.calala.org
calala@calala.org