Eclipsi a la Lluna plena de Escorpi



Aquesta nit serà especialment màgica, la Lluna plena es produeix en l'enigmàtic i intens Escorpió i més protagonitza un Eclipsi parcial.

La Lluna plena a Escorpió és intensa, passional, enigmàtica ... 

Tindrem les emocions a flor de pell, pel que serem apassionats en l'amor però potser també en els odis. 

Escorpió no entén la mitges tintes, o t'estima o t'odia, pel que hem de tenir cura amb la nostra reacció, ja que podem estar irritables i pagar el nostre mal humor amb qui menys s'ho mereix.

Aquest eclipsi es tracta d'un eclipsi parcial de la lluna i serà del primer de l'any. La zona superior de la Lluna es veurà enfosquida per la Terra. 

L'eclipsi serà visible al nostre país entre les 21:54 i les 22:21.

Un eclipsi sempre és una gran oportunitat per fer una pausa en les nostres vides, per posar-nos en revisió, meditar i detectar el que falla per canviar-lo. Potser notem que la nostra vitalitat o energia baixen i busquem moments de tranquil · litat o soledat.

Taure, Leo, Escorpió i Aquari seran els signes que percebin amb més intensitat els efectes d'aquesta Lluna plena i de la seva eclipsi.

Aquesta nit podem aprofitar la càrrega màgica d'aquest Eclipsi de Lluna per fer un ritual que elimini els lligams que ens impedeixen ser feliços. 

Aquest encanteri ens servirà per rebutjar tot el que no ens serveix en la nostra vida o s'ha convertit en un obstacle.
  • paper i llapis
  • un grapat de sal
  • una espelma blanca
Durant el moment de l'Eclipse o durant aquesta nit tan especial, escriurem en el paper tot allò que volem eliminar, com ara obstacles a la feina i ho cobrirem amb sal. 

Encendre la nostra vela blanca com a guia i llum dels nostres desitjos mentre ens concentrem en com la felicitat arribarà a la nostra vida després d'allunyar totes aquestes barreres. 

Recordeu, feu servir espelmes sempre sota vigilància i en un lloc segur. 

Un cop acabat el ritual, apagarem la vela i la conservem, pot ser útil per a altres rituals, i tirarem el paper i la sal a les escombraries.

FONT