Eclipsi anular del Sol del 10 de maig del 2013 (Nauru)

El dia 10 de maig de 2013, segons hora internacional, ocorrerà un eclipsi solar el qual serà visible només en algunes parts del món. 
Aquí seràn les 21.29h i no es podrà veure, però si notarem el seu efecte segons el nostre horòscop.

Eclipse de sol del 14 de noviembre

El 10 de maig de 2013 a Nauru (UTC12), l'eclipsi de tipus eclipsi anular del Sol començarà a les 10:01:03, el màxim eclipsi occurirá a les 11.52: 39 quan el Sol estigui a una altitud de 67 ° i un azimut (o azimut) de 033 °; aquest esdeveniment acabarà a les 14:01:11 i tindrà una magnitud 9.54 (la magnitud d'un eclipsi és la relació entre la mida aparent de la Lluna per a la grandària aparent del Sol durant un eclipsi) i una foscor de 9.1 (fracció del Sol enfosquida).


Es tractarà d'un eclipsi anular, o sigui, el que passa quan el diàmetre aparent de la Lluna és menor que el del Sol i es forma una espècie d'anell en el mateix, d'aquí el seu nom. No oblidem que un eclipsi solar ocorre quan la Lluna passa entre la Terra i el Sol
Aquest eclipsi es veurà a Austràlia, Nova Zelanda, el nord de l'Oceà Pacífic i algunes illes de Indonèsia, i serà breu, només durarà uns pocs minuts.


Serà el dia 9 de maig pròxim, i des de la terra missionera no serà visible ja que arrencarà a les 21.29 per sota de la línia de l'horitzó oest.
L'Observatori Astronòmic "Pare A. Kolping "informa a la comunitat que el dia 9 maig 2013 es produirà un Eclipsi Anular de Sol a la Constel · lació d'Àries i per al nostre hemisferi i latitud en Missions no serà visible ja que comença a les 21,29 h per sota de la línia de l'horitzó Oest.

Si bé serà vedat als nostres ulls, no ho serà per als habitants d'Austràlia, Nova Zelanda, Indonèsia, Oceania i principalment en el centre de l'Oceà Pacífic. Un "Eclipsi Anular" ocorre quan la Lluna es troba prop de l'apogeu (distància màxima a la Terra) i el seu diàmetre angular és menor que el diàmetre solar, de manera que en la fase màxima i per uns breus segons roman visible un anell daurat que no és altra cosa que la vora del disc Solar.

Per als que tinguin la sort de poder observar-lo, he de recordar la necessitat d'observar el fenomen degudament protegit. No són vàlides ulleres de sol, vidres fumats o altres invents casolans, l'única recomanable i relativament barat són els vidres per les màscares de soldadura elèctrica (el N º 10 o 12) que s'adquireix en ferreteries. Mirar al Sol sense la deguda protecció és molt perillós.

La informació de la Lluna (fases i cicles) presentada s'aplica a tot el territori de Nauru.

La distància entre la lluna i el centre de la Terra és 400689.97 km. La distància entre la Lluna i el Sol és 151073408.49 km. La fracció il · luminada de la Lluna vista des Nauru és 0%. La lluna està lluna nova.

Afectació segons el teu signe d'horòscop:


No obstant això, com en el Cosmos tot està relacionat entre si, la seva influència s'estén a tots els signes. És el temps de la meditació i de la conversa amb un mateix, amb l'Ésser Intern. Com influeix en el teu signe?

Àries

S'acosta una etapa d'importants trobades amb gents que seran molt significatives dins de la teva vida laboral i professional en general. És vital que et preparis bé, tinguis tot organitzat, la teva presència sigui impecable i no tinguis pressa a l'hora de prendre determinacions. És un període molt positiu en qüestions de treball i economia. Les mares arianas seran reconegudes pel seu esforç per mantenir la família unida.

Taure

Adquireix doble rellevància per passar a la vostra cicle d'aniversari i en el teu signe ¡regal per partida doble!. Entreu a el que s'anomena el període de "neteja" en què estaràs depurant la teva llista d'amistats, deixant només les que valen la pena i eliminant les figures advenedizas que apareixen quan els fas falta, i no al revés. Descobriràs com l'amor i l'amistat, així com els valors familiars, estan més sòlids en la teva vida.

Bessons

Impactant transformació doncs amb Mercuri directe, a partir d'aquest esdeveniment, s'arreglaran moltes circumstàncies contradictòries que hi va haver en el passat. És el teu temps de les decisions importants que incidiran sobre tots els membres de la família. Deixaràs enrere les vacil · lacions, camines assegurança per un camí fressat que et conduirà a l'èxit en tot el que decideixis fer.

Càncer

Amb l'eclipsi arribaran canvis substancials en la teva manera de veure la realitat. La mare canceriana és la mare per excel · lència! Et sorprendràs a escoltar ofertes i proposicions que et donaran l'oportunitat de guanyar més diners o canviar d'activitat treballant des de la casa. Es consoliden relacions que van estar una mica inestables o trontollosos i s'enforteixen els vincles filials.

Leo

Aquest esdeveniment còsmic atrau tu molt bones energies tant socials com sentimentals. Se sol dir que hi haurà un acostament amb els que han estat distants o alguna cosa allunyats per motius insignificants. Es aclareixen els malentesos, l'harmonia torna a imperar en la vida familiar. Molt bo també per enfortir la voluntat i tirar endavant plans de salut que estaven engavetados sense donar-li moviment.

Verge

La influència revitalitzadora de l'eclipsi, associada al trànsit directe de la teva regent, el planeta Mercuri, s'obre una etapa de solucions imprevistes ja que ara tot és diferent, la teva manera de veure la realitat, la teva escala de valors, la forma en que soluciones els problemes que sorgeixin. Una cosa que et cridarà molt l'atenció és l'augment de la teva capacitat de tolerància i empatia, o sigui, et poses al lloc dels altres i minores teves exigències familiars, que de vegades solen ser molt forts.

Balança

Donaràs els primers passos en un projecte que t'ha estat donant voltes al cap des de fa algun temps, però que sempre, per un motiu o altre, ho has anat deixant "per demà". L'impuls motor que reps de l'eclipsi t'omple d'entusiasme i et projecta al futur sense deixar de pensar en el present la qual cosa tindrà una gran repercussió econòmica en tot el que facis. Temps d'harmonia, com correspon al teu signe librano, de reconeixements i mereixements en el si de la família.

Escorpí

Et sentiràs més càndid, fresc, obert a suggeriments, crítiques, noves opinions i notaràs com no et molesta quan algú et porta la contrària. És un període de maduresa en la teva vida sentimental i social. Les mares escorpionas recullen el fruit del que han sembrat i es reconeix la capacitat de treball per resoldre problemes que semblaven escapar de les mans.

Sagitari

Et estaràs preparant per el millor. Intueixes una cosa molt bona en l'horitzó i saps que no pots esperar fins a l'últim moment per tenir-ho tot llest. La manera en què ara t'enfrontis les circumstàncies serà la que et donarà la clau per obtenir l'èxit. Et llançaràs a un camí que no havies recorregut, agosarat i atrevit, però carregat d'emocions intenses que la teva presència es torna l'eix, el motor que impulsa els més endarrerits dins de la família.

Capricorn

Tot es mobilitza, canvia, transforma! L'escenari que es presentarà en el teu entorn serà molt diferent al que has estat vivint fins ara. Noves amistats, relacions laborals i socials, s'obren portes que van estar tancades i la teva presència serà tan impactant que tots en la teva família et estaran buscant perquè els ajudis a tirar endavant els seus plans, les teves paraules d'estímul i el teu suport seran el millor instrument del èxit.

Aquari

L'eclipsi ocorre com una mena d'herald que anuncia nous esdeveniments. Experimentaràs molts desitjos de viatjar, independitzar-sentimentalment, sortir del medi en el qual t'estàs desenvolupant. L'entusiasme no et faltarà, i això és el més important ja que sorgiran alguns obstacles que posaran a prova la teva tenacitat i perseverança, però amb la teva creativitat acuariana trauràs a flotació a la família i als quals se t'acosten, tindràs recursos il · limitats per a tots. Si mantens la teva mirada fixa en les teves metes, les assoliràs.

Peixos

El teu intuïció s'exalta notablement ja que l'eclipsi ocorre en l'element terra, molt afí al teu, que és d'aigua, i aquesta part subjectiva, íntima del teu Ésser Intern, s'accentua. Vas a tenir somnis i premonicions que has d'atendre ja que t'indicaran el que has de fer per consolidar més l'economia familiar i acabar amb les discòrdies que van poder haver sorgit entre germans, cunyats o sogres. En general, és un preludi al que vindrà després i si ets atent i receptiu al que està passant al teu entorn, veuràs meravelles.

Més sobre el Professor Zellagro aquí:
Astròleg, el Professor Zellagro

@lutxana
www.lutxana.org