octubre trans bcn cada dimarts cine + sopador 20:30h


Hola a todxs!! 

Mientras acabamos de cerrar todas las actividades del mes y pico que nos espera en el Octubre Trans Bcn 2013, os vamos anticipando las propuestas de esta semana, del 7 al 13 de octubre! 

Ciclo de Cine Trans!

Martes 8 de octubre, a las 20:30h en la Casa de la Solidaritat, c/ Vistalegre, 15
L2 Universitat, Sant Antoni, L1 Universitat.

Imágenes integradas 1
 Tenéis el tráiler de la película aquí

Debate: Corporalidades, afinidades y alianzas 

Jueves 10 de octubre, a las 19h en La Purée Associació Cultural, c/ Margarit 46, local 2
L3 Poble Sec.
Queremos invitaros a generar conjuntamente un espacio de debate donde el tema sean las alianzas entre luchas cómplices y afines en torno a las corporalidades.

Buscamos visibilizar y potenciar alianzas partiendo de entender el cuerpo como punto de interpelación, tanto individual como colectiva, y atacar los diagnósticos, siempre normalizantes, en un sentido amplio, hablamos de esas construcciones medico-políticas que nos etiquetan.

Para disparar el debate comenzaremos con una puesta en común de experiencias y reflexiones desde los diferentes activismos.

También propondremos una segunda sesión donde propiciar un espacio de encuentro, tal vez desde un lugar más experimental, al que llamaremos laboratorio. Pero esto ya será la próxima semana!


Espacio de Escritura Creativa

Viernes 11 de octubre, a las 19h en el CSOA La Llamborda, c/ Amilcar 125 
L4, L5 Maragall

¿Y si nos encontramos un rato para jugar con las palabras y compartir herramientas creativas con las que hablar de nuestras vivencias de cuerpo y lo que nos dé la gana?

poesía slam cuentos relatoslargos relatosraros relatoscortos chistes rap

Si te apetece, no dudes en traer imágenes, propuestas, bases instrumentales o lo que se te ocurra que te parezca inspirador.
Habrá sofás, papel, bolígrafos, propuestas de juegos de escritura creativa e infusiones en un ambiente que queremos que sea cómodo y seguro.

Queremos sentirnos a gusto para compartir nuestrans historias.


Charla + Taller Femme 

Sábado 12 de octubre, a partir de las 12:30 (lugar a confirmar)
"¿Qué tiene que ver lo femme con lo trans? Trans misoginia y femmefóbia en comunidades trans y queer"


Futbol Transfeminista

Domingo 13 de octubre, a las 11h
TraNs-Mutando el Fútbol! Porque la cancha es nuestro campo de batalla! Próximamente, os haremos llegar todos los datos necesarios para que podáis inscribiros!

Hemos procurado que todas las charlas y talleres dispongan de intérprete de lengua de signos (enviarnos un e-mail a este correo para confirmación) y que todos los espacios sean físicamente accesibles.
Iremos colgando todas las actualizaciones y los datos que faltan en nuestro blog:

octubretransbcn.wordpress.com



:: no tenim cap mena d’intenció de compartir l’espai amb gent amb actituds trànsfobes, racistes, classistes, validistes, baboses, compassives, masclistes, putòfobes, gordòfobes, i, en general, que reforcin els sistemes d’opressió que ens minoritzen, ens individualitzen i posen les nostres vides a disposició del mercat capitalista
[cat]
Hola a totxs!! 

Mentre acabem de tancar totes les activitats del mes i escaig que ens espera aquest Octubre Trans Bcn 2013, us anticipem les propostes d'aquesta setmana, del 7 al 13 d'octubre! 

Cicle de Cine Trans!

Dimarts 8 d'octubre, a les 20:30h a la Casa de la Solidaritat, c/ Vistalegre, 15
L2 Universitat, Sant Antoni, L1 Universitat.

 Teniu el tràiler de la película aquí.

Debat: Corporalitats, afinitats i aliances 

Dijous 10 d'octubre, a les 19h a La Purée Associació Cultural, c/ Margarit 46, local 2
L3 Poble Sec.
Volem convidar-vos a generar conjuntament un espai de debat on el tema siguin les aliances entre lluites còmplices i afins al voltant de les corporalitats.

Busquem visibilitzar i potenciar les aliances partint d'entendre el cos com un punt d'interpel·lació, tan individual com col·lectiva, i atacar els diagnòstics, sempre normalitzants, en un sentit ampli, parlant d'aquestes construccions medico-polítiques que ens etiqueten.

Per a disparar el debat començarem amb una posada en comú d'experiències i reflexions des dels diferents activismes.

També proposarem una segona sessió on propiciar un espai de trobada, potser des d'un lloc més experimental, al que anomenarem laboratori. Però això ja serà la propera setmana.


Espai d'Escriptura Creativa

Divendres 11 d'octubre, a les 19h al CSOA La Llamborda, c/ Amilcar 125 
L4, L5 Maragall

I si ens trobem una estona per a jugar amb les paraules i compartir eines creatives amb les que parlar de les nostres vivències de cos i del que ens doni la gana?

poesia slam contes relatsllargs relatscurts acudits rap

Si et ve de gust, no dubtis de portar imatges, propostes, bases instrumentals o qualsevol cosa que se t'acudeixi que et sembli inspiradora.
Hi haurà sofàs, paper, bolígrafs, propostes de jocs d'escriptura creativa i infusions en un ambient que volem que sigui còmode i segur.

Volem sentir-nos a gust per compartir les nostrans històries.


Charla + Taller Femme 

Dissabte 12 d'octubre, a partir de les 12:30 (lloc a confirmar)
"Què te que veure allò femme amb allò trans? Trans misoginia i femmefòbia a comunitats trans i queer"


Futbol Transfeminista

Diumenge 13 d'octubre, a les 11h
TraNs-Mutando el Fútbol! Perque la pista és el nostre camp de batalla! Pròximament, us farem arribar totes les dades necessàries per a que us pogueu inscriure!
Hem procurat que totes les xerrades i tallers disposin d'intèrpret de llengua de signes (envieu-nos un e-mail a aquest correu si necessiteu confirmació) i que tots els espais siguin físicament accessibles.
Anirem penjant totes les actualitzacions i les dades que falten al nostre blog:

octubretransbcn.wordpress.com



:: no tenim cap mena d’intenció de compartir l’espai amb gent amb actituds trànsfobes, racistes, classistes, validistes, baboses, compassives, masclistes, putòfobes, gordòfobes, i, en general, que reforcin els sistemes d’opressió que ens minoritzen, ens individualitzen i posen les nostres vides a disposició del mercat capitalista