Win Wenders Photographs


New York, November 8, 2001 III” © Wim Wenders 2013
Wim Wenders portrait’s


Fundació Sorigué exhibirà una selecció de fotografies panoràmiques d'excepcional format de l'artista Wim Wenders , de Nova York després dels atemptats de l' 11S i de paisatges de Fukushima després del desastre nuclear , per primera vegada a Espanya .

Durant els seus viatges dels últims 20 anys i de forma paral · lela al seu treball cinematogràfic , Wenders sempre ha portat amb si una càmera panoràmica per capturar moments i paisatges que li impactaven . Ara, aquest treball documental es podrà veure a partir del proper mes d'octubre a la Fundació Sorigué de Lleida ( Espanya) que mostrarà per primera vegada fotografies de Wenders a la Zona Zero poc després dels atemptats de l' 11-S, i Fukushima després de la catàstrofe nuclear , en què Wenders condueix la mirada cap al més profund de la civilització o l'abisme del terror .

Es tracta d'imatges inquietants i visualment impactants a través de les quals el cineasta ens mostra la seva visió del món que , com ell mateix afirma , està en constant canvi.

La Fundació Sorigué convida l'espectador a una reflexió sobre la construcció i el renaixement que sorgeix després de la destrucció i desolació plasmada en el treball fotogràfic de Wim Wenders .

La mostra es podrà visitar a la Fundació Sorigué de Lleida ( Alcalde Pujol 2 Bis . Lleida , Espanya ) del 10 d'octubre de 2013 fins al 30 de març de 2014.

catàleg mostra:

http://www.fundacionsorigue.com/web/wp-content/uploads/2013/08/Cataleg-Expo_WIMWENDERS_web.pdf

+ info
Anna Garcia Sagué, responsable Comunicación:
0034 678 789 960 (oficina)
0034 673 700 368 (móvil)
anna.garcia@fundaciosorigue.com
www.fundacionsorigue.com