8 mercat intercanvi sant marti i micro obert dissabte 16 novembre

*reserva de taules i inscripcions micro obert: laxarxavsm@gmail.com
Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Us recordem que aquest proper dia 13 de novembre, com cada segon dimecres de mes, tenim trobada de la Xarxa per tractar, tant temes de la XICS  (Xarxa d' Intercanvi de Coneixements i Serveis), com dels últims detalls d' organització del 8è mercat d' intercanvi + micro obert que tindrà lloc dissabte 16. 

Us esperem a les 19.30h. a la sala 606 (6ena planta) del Centre Cívic Sant Martí. 

Si no pots venir i t' agradaria estar amb nosaltres al mercat donant un cop de mà pots contactar responent aquest correu. Necessitem persones per la taula de recollida solidària d' aliments, per informar als veïns-es del que fem a la Xarxa...també busquem voluntaris-es que puguin portar aquell dia un pastís, o alguna cosa dolç, per oferir a la gent i d' aquesta manera poder financiar petites despeses com fotocòpies i altres materials demanant una aportació voluntària. 


Al C.Cívic Sant Martí es recollirà roba de dilluns 18 al dijous 21 de 10-13.30h. i de 16 a 19.30h. I l' intercanvi de punts serà dissabte 23 de 10 a 14h. 

Per aquesta activitat també demanem persones que vulguin dedicar algunes hores a la recollida de roba. 

Esperem la vostra participació per fer que la Xarxa estigui cada dia més present al barri!! La Xarxa la fem entres tots i totes!! Veïns i veïnes compartint inquietuds i il.lusions amb vosaltres!!

Una abraçada,
Xarxa Comunitària LVSM