DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE CAMINADA DEL GRUP LGTB LA FAGEDA D'EN JORDÀ

PROPOSTA DE CAMINADA PEL NOVEMBRE AL GRUP LGTB LA FAGEDA D'EN JORDÀ
Si busqueu plaça de cotxe o voleu compartir el vostre, el millor és que entreu directament a la discusió a LGTB, clikant l'enllaç
Hola a tots i totes!
Aquí tenim la sortida pel mes de novembre, es tractarà de fer una passejada per la Fageda d'en Jordà un bosc situat dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Aquest bosc creix sobre la colada de lava del volcà del Croscat. El relleu és ondulat, ple de turonets de dimensions variables que és coneixen amb el noms de tossols.
La colada es va moure sobre una zona d'aiguamolls, que van evaporar-se en entrar en contacte amb la lava. El vapor d'aigua es va introduir dins aquesta i deformar la crosta, parcialment solidificada, fins trencar-la. Com a resultat es poden veure diversos bombaments recoberts de fragments de basalt.
La Fageda és un tipus de bosc caducifoli i presenta diferents aspectes segons l'època de l'any. La tardor és especialment atraient per la gamma de colors rogencs i daurats de les fulles.
L'itinerari:
Des del Centre d'informació de Can Serra ens endinsarem al bosc i farem un itinerari lliure fàcil d'uns 6,6 km, on podreu gaudir tant de l'interior com dels voltants de la Fageda.
L'aparcament:
Els cotxes els deixarem a l'àrea d'aparcament habilitada que hi ha al Centre d'Informació de Can Serra, sobretot tingueu en compte que per aparcar s'han de pagar 2 € per cotxe (dies festius i caps de setmana). A més, el centre, també conta amb wc i zona de picnic que serà on dinarem.
Heu de venir amb el cafè ja fet, doncs al centre només hi han dues màquines expenedores de refrescos.
Lloc i hora de sortida:
Centre d'Informació de Can Serra.
Ctra. Olot-Santa Pau km. 4
Hora de sortida: 11:00h

Transport:
Pels que sortiu de Barcelona:
Lloc de trobada: Fabra i Puig
Hora: 9:00h
Quan us apunteu aneu diguent des d'on sortiu, si teniu o no cotxe, i si en teniu quantes places disponibles. La gent que no tingui cotxe que es posi en contacte amb qui te places lliures i quedin entesos.
Malauradament si hi ha transport públic per arribar a Olot, però no hi ha cap línia regular per anar a l'àrea d'aparcament :-(
Espero que us animeu perquè és un indret preciós!
Mònica
Nota: Si hi hagués qualsevol actualització ja ho aniré comunicant per aquí mateix.