Infusión flamenca al besòs mar centre civic

*11è Cicle de Flamenc al Besòs 
Centre Cívic Besòs (Barcelona)

>> Agenda<<

Paula Domínguez & Ramon Escalé. Gospel Meets Flamenco.

Divendres 16 de novembre, a les 21:30h. Centre Cívic Besòs

Preu: 8€/6€ anticipada

El Gospel i el Flamenco… Dos móns aparentment llunyans però amb més punts de connexió del que d’entrada podríem suposar: la passió, la força, el lament, la joia, la visceralitat,  l’autenticitat…
Paula Domínguez i Ramon Escalé proposen  barrejar les dues sonoritats potenciant tot allò que les uneix.
Versionant des d’antics spirituals fins a temes del tot contemporanis, aquest projecte neix d’un treball de recerca en les arrels per projectar-se a un mestissatge on els dos móns es complementen i s’enriqueixen.
El gospel i el flamenc poden semblar dos pols oposats en la geografia dels sons, però tenen més proximitat del que en un primer moment es pot creure. El pianista Ramon Escalé i la cantant Paula Domínguez així ho deixen palès en una proposta original, agosarada i carregada d’entusiasme.
La jondura i el soul estableixen a partir dels seu treball, una suggeridora aliança entre la negritud afroamericana i la seductora calidesa d’una veu del sud . El resultat d’aquest mestissatge aconsegueix que el piano de Ramon Escalé i la veu de Paula Domínguez eixamplin encara més els horitzons de la tradició.
Paula Domínguez & Ramon Escalé. Gospel Meets Flamenco.
Divendres 16 de novembre, a les 21:30h.
Preu: 8€/6€ anticipda
(in)fusión flamenca 2013, 11è Cicle de Flamenc al Besòs
Sala d’Actes del Centre Cívic Besòs – Rambla Prim 87-89, Barcelona