VI jornades visibilitat lesbianes 13 desembre 2013 bcn

 
Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, ens plau convidar-vos a les VI Jornades de Visibilitat Lèsbica de LesCat, que se celebraran els propers 13 i 14 de desembre del 2013 a la Sala de la Francesca Bonnemaison.

El divendres 13 de desembre començarem amb una presentació de LesCat i continuarem amb una taula rodona sobre salut sexual i reproductiva de les dones lesbianes i bisexuals, de 17 h a 21 h. ...

El dissabte 14 es dedicarà al foment del treball en xarxa de les entitats i grups de lesbianes i bisexuals a través de diverses dinàmiques per trobar fórmules de treball en xarxa i potenciar la nostra feina, de 10 h a 14 h.

En tots dos casos, les activitats són obertes a tothom; tant si formeu part d'alguna entitat o grup com si no, volem la vostra participació! Cal inscriure's a lescat@lescat.org (el termini serà fins al mateix divendres 13 a les 15.00 h).

A més, dissabte 14 hi haurà una petita activitat de tarda per conèixer-nos millor i clourem les Jornades amb una festa a la nit al Col·lectiu Gai de Barcelona, a partir de les 21 h. Trobareu tota la informació al cartell adjunt.

Us agraïm un any més la vostra participació.

Rebeu una salutació ben cordial.
 
esdeveniment facebook